Blestemul serialului Glee. Naya Rivera – al treilea actor din show, care moare în mod tragic

Sursa foto: Hepta
  • Naya Rivera a dispărut în timp ce se plimba cu barca pe lacul Piru din California și este presupusă moartă.
  • Actrița din serialul ”Glee” este căutată de miercurea trecută pe fundul lacului.
  • Alți doi actori din același serial au murit: Mark Salling s-a sinucis în 2018, iar Cory Monteith s-a stins din cauza unei supradoze de droguri.

Actrița Naya Rivera, care a interpretat-o ​​pe Santana Lopez în serialul Glee, a dispărut miercuri în timp ce se plimba cu barca pe lacul Piru din California. Alături de ea se afla și fiul de 4 ani. Deși căutările continuă, autoritățile presupun că este moartă. ”E un accident oribil”, a declarat Eric Buschow, purtătorul de cuvânt al poliției din Ventura.

Băiatul ei a fost găsit dormind singur în barcă. El purta o vestă de salvare în mărime mare. Poșeta, portofelul actriței, dar și ceva de mâncare, au fost găsite în barcă, împreună cu Josey. El este acum cu membrii familiei.

Dispariția actriței de 33 de ani este cea mai recentă poveste întunecată din serialul creat de Ryan Murphy, Brad Falchuk și Ian Brennan, și difuzat din 2009 până în 2015 de Fox.

În timp ce jucau rolul personajelor pasionate de dans și muzică, unii actori se luptau în viața reală cu consumul de alcool, droguri și infracțiuni sexuale.

Un membru a echipei de filmare a spus pentru New York Post că serialul a fost umbrit de tragedii. „Nu știu dacă aș putea spune că a fost blestemat, însă nefericit pentru mai mulți dintre ei.”

Sursa foto: Profimedia

Actorul Mark Salling, care a jucat rolul lui Noah „Puck” Puckerman, s-a declarat vinovat de posesie de pornografie infantilă în 2017. Potrivit documentelor, el a descărcat în mod intenționat mii de imagini cu minori în opt luni, în 2015. La o o lună după ce s-a declarat vinovat, Mark Salling în vârstă de 35 de ani, și-a pus capăt zilelor.

În 2016, o femeie l-a acuzat pe actor că a forțat-o să facă sex cu el la un hotel, însă judecătorii au ales să nu-l acuze de viol pe motiv că femeia a raportat cazul mult prea târziu, trecuse 4 ani.

Într-o secvență a filmului profesorul Will Schuester (interpretat de Matthew Morrison) și-a întrebat elevii unde cred că vor fi în anul 2030, iar Puck a răspuns: ”La închisoare, morți sau ambele!”

Sursa foto: Profimedia
Sursa foto: Profimedia

În 2013, Cory Monteith, iubitul lui Lea Michele, atât pe ecrane, cât și în viața reală, a murit la 31 de ani din cauza unei supradoze accidentale de droguri și alcool. Înainte de moartea sa, actorul, care l-a jucat pe Finn Hudson, a recunoscut că era depedent.

Actorul a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel, lângă corpul neînsuflețit, anchetatorii au găsit o lingură cu reziduri de droguri și un ac hipodermic. Polițiștii au clasificat incidentul drept moarte accidentală.