• Un brad în ghiveci te costă între 250 de lei și 1500 de lei
  • Dacă ai o casă în stil scandinav, folosește decorațiuni din lemn
  • Un interior luxos trebuie asortat cu decorațiuni extravagante pentru brad

O fi criză, dar de brad nu ne putem lipsi orice ar fi. Sunt și concluziile celor care comercializează brazi. Laura are 27 de ani și are un birou de arhitectură și desing în Iași, numit Noar Studio.

Nu amenajează doar interiorul casei, ci știe să-ți spună cum să-ți asortezi bradul cu locuința și care sunt ultimele trenduri. Uite câteva idei!

„Într-un interior cu tendințe scandinave se va opta pentru un brad ceva mai minimalist, cu decorațiuni din lemn, poate niște forme puțin mai stilizate. Într-un interior mai luxos se va putea opta pentru decorațiuni ceva mai extravagante, poate cu pene în nuanțe pastelate”, a spus Laura Finkelstain, arhitect și designer Noar Studio.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Florentina zice că bugetul ei pentru brad nu s-a schimbat anul acesta și a vrut să fure startul. „L-am și făcut aseară pentru că am weekend prelungit și vreau să mă bucur de el”, a spus aceasta.

Și Mihai comercializează brazi de mulți ani. De dragul naturii, însă, vinde brazi în ghiveci, ca să poată fi replantați.

„De la 250 la 1500 în funcție de mărimea bradului. Brazi, de exemplu, de la doi metri jumate- trei metri pleacă de undeva de la 300 de lei. Lumea încă păstrează tradiția, vânzările sunt aceleași”, a declarat Mihai.