• Bucătarii au început de astăzi pregătirile pentru cina de Revelion
  • Un restaurant din Cluj a avut zeci de comenzi, iar mâine încep livrările
  • Un meniu cu caracatiţă, vită şi şampanie costă 600 de lei

Nu vrei să-ţi baţi capul cu mâncarea în Ajun de Revelion? Bucătarii îți aduc revelionul la tine acasă. Pe bani!

“Aici avem un muşchi de vită în sânge. Urmând ca clienţii noştri să primească instrucţiuni dacă vor ei cumva să îşi gătească vita mai bine. Avem totul pregătit aici. Aşa ajung pacheţelele.”, spune bucătarul.

La un restaurant din Cluj s-a gătit astăzi toată ziua. De la vită şi curcan până la somon şi caractiţă. Zeci de clienţi şi-au comandat din timp mâncărurile preferate, iar mâine de la prima oră le vor avea pe masă.

Ovidiu Olariu, bucătar: “Noi le oferim clienţilor mâncare gata gătită, condimentată şi foarte gustoasă. Urmând ca imagineaţia lor să îşi facă treaba.”

Meniurile sunt gândite pentru o cină în doi sau în patru. Preţul pentru un meniu complet pleacă de la 400 de lei şi poate să ajungă la 600.

Ozana Grindean, manager restaurant: “Avem două tipuri de meniu. Unul cu curcan şi cu peşte şi unul cu vită şi caracatiţă. În ideea de a statisface mai multe tipuri de gusturi.Toate meniurile noastre au fost gândite pe multiplu de doi. Mâine începem cu livrările de dimineaţă ca să ajungă la toată lumea.”

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA