• Cafenelele încep să se redeschidă în București
  • O cafenea s-a deschis în regim de takeaway
  • Afacerile cu vinuri sunt la mare căutare, o sticlă poate ajunge chiar la 2.000 lei

Dacă ești iubitor de cafea și vin, am vești bune pentru tine: afacerile din industrie revin la viaţă, chiar în plină criză. După două luni de inactivitate, unii antreprenori şi-au luat inima în dinţi şi au repornit motoarele, așa că în curând vei putea să te relaxezi în cafeneaua ta preferată.

Pentru a supravieţui acestei crize, fondatoarea unei cafenele a găsit soluţii: „Am căpătat puţin curaj. Am fost cu toţii într-o stare blocată, de panică, de frică, neştiind cum să abordăm această criză. Servirea se face strict la geam. Am luat comenzile la telefon şi pe platforma de Facebook“.

„Sincer, abia aşteptam să venim să facem măcar o cafea. Noi ne dorim foarte tare să venim în continuare la muncă“, a spus și managera unei cafenele.

Recomandări

SUA APĂRĂ COREEA DE SUD
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD
CUM SE SCHIMBĂ CONSUMUL DE NEWS?
RUSIA AMENINȚĂ SUA
COALIȚA DECIDE DATA PREZIDENȚIALELOR
CER DAUNE DE LA NASA

Dacă vă gândiţi să beţi un vin bun, se poate comanda totul on-line. Sugestiile vin de la Ionuţ Moroianu, somelier şi manager la un magazine de vinuri: „Ne-a lovit putin mai serios. A trebuit să schimbăm totul din mers. Ne-am mutat puţin mai agresiv în mediul online. Preţurile sunt pentru toate buzunarele. Cea mai ieftină sticlă  costă 25 lei şi poate ajunge până la 2.000 lei“.