• Cafenelele încep să se redeschidă în București
  • O cafenea s-a deschis în regim de takeaway
  • Afacerile cu vinuri sunt la mare căutare, o sticlă poate ajunge chiar la 2.000 lei

Dacă ești iubitor de cafea și vin, am vești bune pentru tine: afacerile din industrie revin la viaţă, chiar în plină criză. După două luni de inactivitate, unii antreprenori şi-au luat inima în dinţi şi au repornit motoarele, așa că în curând vei putea să te relaxezi în cafeneaua ta preferată.

Pentru a supravieţui acestei crize, fondatoarea unei cafenele a găsit soluţii: „Am căpătat puţin curaj. Am fost cu toţii într-o stare blocată, de panică, de frică, neştiind cum să abordăm această criză. Servirea se face strict la geam. Am luat comenzile la telefon şi pe platforma de Facebook“.

„Sincer, abia aşteptam să venim să facem măcar o cafea. Noi ne dorim foarte tare să venim în continuare la muncă“, a spus și managera unei cafenele.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Dacă vă gândiţi să beţi un vin bun, se poate comanda totul on-line. Sugestiile vin de la Ionuţ Moroianu, somelier şi manager la un magazine de vinuri: „Ne-a lovit putin mai serios. A trebuit să schimbăm totul din mers. Ne-am mutat puţin mai agresiv în mediul online. Preţurile sunt pentru toate buzunarele. Cea mai ieftină sticlă  costă 25 lei şi poate ajunge până la 2.000 lei“.