• Cadourile experienţiale sunt o nouă modalitate de a face pe cineva fericit de ziua lui
  • Preţul unui cadou experienţial variază între 250 de lei şi 2.000 de euro
  • Cele mai scumpe cadouri experenţiale sunt excursiile şi private rally-urile alături de profesionişti

O aniversare sau o sărbătoare nu e completă fără cadouri, desigur.

Dar există şi tipuri de atenţii pe care le poţi oferi chiar şefului tău, partenerului de afaceri sau pur şi simplu celor dragi ţie: cadourile experienţiale.

Nu mai eşti în pană de idei: ai mai multe opţiuni, de la mesaje personalizate de vedete, workshop-uri private de cocktail, experienţe pe circuit la volanul unui Porsche, până la aerul tare al înălţimii survolate cu elicopterul sau avionul.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Sunt oameni care și-au construit business-uri întregi ca să le ofere amintiri simpatice celor dragi. Oana Pascu e unul dintre ei.

„Clienţii noştri sunt dintr-o paletă foarte largă. Pot fi cei care nu au timp, care nu au inspiraţie, cei care trebuie să pregătească un cadou pentru oamenii care au de toate şi nu ştiu ce să le mai ofere”, spune Oana Pascu, fondatorul unei platforme ce furnizează cadouri și recompense experienţiale.

Un „zbor” într-un simulator de Boeing te poate duce pe orice aeroport din lume. În cele șaizeci de minute pe care le ai la dispoziție poți să simulezi incendii sau o furtună. În plus, odată ce ai aterizat, vei putea călători virtual în acel loc încă o oră, direct dintr-un studio de realitate virtuală. O astfel de experiență te costă 750 lei.