• Datorită apariției aplicațiilor de dating, avem mai multe opțiuni decât oricând în ceea ce privește persoana cu care dorim să avem o relație.
  • Lipsa comunicării eficiente cu partenerul este una dintre cele mai frecvente cauze ale certurilor.
  • Fiți deschis și respectuos față de sentimentele și nevoile celuilalt.

Una dintre cele mai mari probleme este încercarea de a identifica momentul în care a vedea pe cineva a devenit o relație serioasă, spune expertul în întâlniri Hayley Quinn. Dacă îndrăgostirea este partea interesantă, dorința de a rămâne în acea poveste de dragoste este partea dificilă.

În ciuda a ceea ce vă vor spune filmele lui Richard Curtis, relațiile necesită multă muncă, iar calea spre formarea unei legături de lungă durată, profunde și semnificative cu cineva nu este întotdeauna fermecătoare sau amuzantă. Și nici nu îl implică, de obicei, pe Bill Nighy.

De la probleme de comunicare până la dificultatea de a găsi timp pentru a petrece timp singur, există câteva dificultăți comune pe care majoritatea oamenilor care au o relație le vor experimenta la un moment dat.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Respectul reciproc

Poate părea evident, dar, pe măsură ce treceți prin fluxurile și refluxurile vieții cu o altă persoană, vă veți confrunta cu perioade de timp în care nivelul de respect pe care îl aveți unul pentru celălalt se schimbă. Uneori în bine, alteori în rău, dar nerespectarea viziunii asupra lumii, a limitelor, a intereselor și a familiei partenerului tău poate duce la probleme serioase în relație, spune psihologul autorizat Daria Kuss.

Respectați faptul că pot fi diferiți, că le plac lucruri diferite și că au opinii și nevoi diferite în relație, sugerează ea.

Speranța de a-i schimba nu este o strategie realistă și este posibil să eșueze pe termen lung. Recunoașteți că s-ar putea să nu fiți întotdeauna de acord cu totul și fiți recunoscători pentru cine sunt și pentru rolul lor în viața voastră.

Definirea relației

Datorită apariției aplicațiilor de dating, avem mai multe opțiuni decât oricând în ceea ce privește persoana cu care dorim să avem o relație. O nouă întâlnire este, literalmente, la o singură mișcare de swipe.

Dar acest lucru poate îngreuna situația atunci când intrați efectiv într-o relație cu cineva, deoarece ar putea dura mai mult timp pentru ca ambii parteneri să recunoască faptul că nu mai sunteți doar o simplă întâlnire întâmplătoare.

Una dintre cele mai mari probleme în relațiile moderne este când să știi dacă a te vedea cu cineva a devenit o relație serioasă, spune Hayley Quinn, antrenor de întâlniri.

Lipsa de comunicare

Lipsa comunicării eficiente cu partenerul este una dintre cele mai frecvente cauze ale certurilor, mai ales din cauza cât de frustrant poate fi atunci când simți că cineva nu te ascultă. Pentru a rezolva problemele de comunicare, fie că este vorba de lipsă de comunicare sau de comunicare greșită, Kuss recomandă să vă faceți timp dedicat pentru a vorbi, să exersați ascultarea activă și să parafrazați ceea ce a spus cealaltă persoană.

Evitați să acuzați și să dați vina pe cineva, adaugă ea, menționând că acest lucru nu va face decât să înrăutățească situația. Fiți deschis și respectuos față de sentimentele și nevoile celuilalt.