• Realitatea este că o relație de lungă durată necesită multă muncă.
  • Când încerci să-ți menții bărbatul interesat, nu este vorba despre a-l urmări sau a-l lăsa să profite de tine.
  • Femeile își plasează energia pe relație în loc să se concentreze pe ele însele.

Romanele și filmele romantice ne-au învățat că dragostea adevărată nu necesită prea mult efort. Cu toate acestea, realitatea este că o relație de lungă durată necesită multă muncă, spune psihologul Lisa Blum. Trebuie să existe un efort reciproc între femeie și partenerul său pentru a menține relația interesantă și distractivă.

Când încerci să-ți menții bărbatul interesat, nu este vorba despre a-l urmări sau a-l lăsa să profite de tine. Bărbații devin adesea mulțumiți și încetează să mai facă eforturi odată ce se simt confortabil într-o relație. Cu toate acestea, și femeile ajung să se simtă confortabil. Ele încetează să mai aibă grijă de ele însele, să se vadă cu prietenii lor și să facă lucrurile pe care le iubesc. Își plasează energia pe relație în loc să se concentreze pe ele însele.

Fii acea persoană specială de care s-a îndrăgostit, iar lucrurile vor începe să se schimbe în cele din urmă. Știu că te-ai putea întreba: „Cum pot face asta mai exact?”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cum să menții un bărbat interesat de tine

Un expert oferă sfaturi pe care te poți baza pentru a menține interesul unui bărbat. Aceste sfaturi te vor ajuta să îl faci să se îndrăgostească din nou de tine. De asemenea, te vor ajuta să te dezvolți ca parteneră.

  1. Exprimă-ți recunoștința și aprecierea

Să-ți iei bărbatul de bun este cel mai rău lucru pe care îl poți face într-o relație. Simplul fapt de a te aștepta ca el să fie acolo pentru tine l-ar împinge înapoi. Este întotdeauna mai bine să îi recunoști eforturile și să îi exprimi recunoștința. Bărbaților le place să fie apreciați. Atunci când îți lauzi iubitul sau partenerul de viață pentru calitățile sale, pentru personalitatea sa sau pentru lucrurile pe care le face pentru a te face să te simți specială, el se simte apreciat.

Atunci când îi recunoști și apreciezi eforturile, îl faci pe bărbatul tău să se simtă iubit, spune Jordan Gray, antrenor de relații. Partea cea mai bună este că poți începe să-l lauzi din acest moment, indiferent de câți ani ați fost împreună. Acesta este cel mai simplu și fără efort mod de a-ți menține bărbatul interesat de tine.

  1. Dă prioritate comunicării în fața plângerilor

Dar este greșit să te aștepți de la iubitul tău că trebuie să-ți citească gândurile. Într-o relație, oamenii încep să se cunoască pe dinăuntru. Este un lucru bun să înțelegi punctele forte și punctele slabe ale partenerului tău.

Pentru că, atunci când nu reușește să facă acest lucru, îți afectează așteptările. Și, fără să îți dai seama, începi să te plângi și să îl învinovățești pentru lucruri care îl depășesc.

Plângerile nu vor face niciun bine relației. Dacă vrei ca bărbatul tău să rămână interesat de relație, începe să comunici din toată inima. În 2021, o echipă de cercetători a confirmat, de asemenea, că a comunica clar cu partenerii tăi despre nevoile tale previne confuzia într-o relație.

  1. Respectă-i spațiul personal

Nu intra în panică atunci când iubitul tău își petrece timpul cu prietenii sau departe de tine. Este în regulă să îi transmiți că îți lipsește uneori. Dar să-l verifici în mod constant atunci când își petrece ceva timp departe de tine nu este un comportament sănătos.

Trebuie să îi respecți spațiul personal și să îi arăți că ai încredere în el. De asemenea, acest lucru te prezintă ca o femeie independentă din punct de vedere emoțional și încrezătoare – ceea ce bărbații găsesc destul de atrăgător.

Atunci când un bărbat se simte liber să fie el însuși într-o relație, interesul său crește. Așadar, evită să fii prea lipicioasă sau nesigură ori de câte ori el petrece timp separat. În schimb, dă-i timp să-i fie dor de tine.

  1. Menține o viață individuală în afara relației

Este esențial să vă mențineți și o viață individuală în afara acestei relații. Nu uita să te întâlnești cu prietenii tăi, să îți urmărești obiectivele profesionale și să devii o versiune mai bună a ta în fiecare domeniu al vieții tale.

Nu este sănătos să îți împovărezi partenerul cu responsabilitatea de a te face fericită, spune bloggerul de căsnicie, Patty Newbold pentru Bustle.

Să-ți păstrezi bărbatul interesat nu înseamnă să-i controlezi viața sau să iei decizii în funcție de aprobarea lui. De fapt, este adevărat contrariul. Este vorba despre dezvoltarea unei înțelegeri mai profunde, care să nu vă deterioreze cu nimic relația.

A face câteva ajustări și a lucra pentru a deveni partenerul mai bun este minunat, dar nu face niciodată compromisuri asupra lucrurilor care te fac unică doar pentru a-i face pe plac bărbatului tău și pentru a petrece mai mult timp cu el.

Deși la început poți crede că ești alături de partenerul tău, acest lucru ar putea provoca resentimente și frustrări în relația voastră pe termen lung.

  1. Nu te simți nesigură în legătură cu prietenele lui de sex feminin

Atunci când bărbatul tău este plecat, ar trebui să dai dovadă de încredere și siguranță. Acesta este comportamentul unei femei care știe cum să mențină interesul unui bărbat.

Dacă își petrece timpul cu prietenele sau colegele sale de sex feminin, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te comporți ca și cum nu-ți pasă. Acesta este singurul lucru care te va face să ieși în evidență.