• Când modelul Jennifer Love s-a confruntat cu o situație dificilă în timpul izolării, un prieten i-a sugerat o modalitate neobișnuită de a face bani.
  • Tânăra de 25 de ani lucra ca ospătăriță atunci când pandemia COVID a lovit, iar prietenii au glumit că ar trebui să încerce să câștige câteva monede în plus vânzând poze cu picioarele ei frumoase.
  • Dar Jennifer a descoperit în curând că clienții ei bărbați doreau mai mult decât niște poze cu degetele de la picioare – dar cererile lor nu erau atât de picante pe cât te-ai aștepta.

Când modelul Jennifer Love s-a confruntat cu o situație dificilă în timpul izolării, un prieten i-a sugerat o modalitate neobișnuită de a câștiga bani. În mod ciudat, a primit o serie de cereri de la bărbați care îi solicitau să îi insulte.

În prezent, Jennifer, din Reading, Berkshire, câștigă până la 8.000 de euro pe lună brutalizând” bărbații online. Ea cere 40 de euro pentru o poză de 10 secunde cu picioarele ei și 150 de euro pentru un videoclip personalizat de trei minute în care își ridiculizează clienții – cunoscuți sub numele de paypigs„.

Pentru o sesiune de 10 minute de paypig, în care Jennifer are convorbiri private cu clienți care îi trimit bani în schimbul batjocurii și umilirii, ea poate încasa 1.000 de euro. Jennifer susține că face în jur de 4.000 de euro într-o lună liniștită – și de două ori mai mult într-o lună bună.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Cu toate acestea, modelingul prin webcam poate fi o profesie periculoasă, în timp ce industria paypig” a fost criticată de unele părți pentru că exploatează clienții vulnerabili. Ea spune: Multă lume m-a criticat spunând că profit de bărbați vulnerabili și că ar trebui să-mi fie rușine. Dar asta e o chestie care le place să fie ridiculizați și să-și dea banii. Îmi place libertatea pe care mi-o oferă munca mea, pot să lucrez cât de puțin și cât de des vreau și mă simt împuternicită.”

Jennifer trebuie să lucreze doar între două și trei ore pe noapte, dar recunoaște că a avut parte de solicitări foarte ciudate, inclusiv un client care i-a cerut să scuipe în fața camerei. Ea spune: Mă duc în dormitorul meu în noaptea de vineri și sâmbătă, machiată, mă uit la televizor și aștept să vină clienții. Trebuie să-i batjocoresc și să-i ridiculizez. Îi numesc patetici, le spun că sunt prea bună pentru ei și că ar trebui să-mi dea toți banii lor.”

Jennifer spune că cea mai mare parte a afacerii sale este la sfârșit de săptămână, atunci când bărbații se întorc acasă beți după ce au ieșit în oraș. Ea adaugă că nu există nici o modalitate de a defini un porc plătitor, iar clienții ei nu sunt întotdeauna ceea ce ai crede.

Am o mulțime de oameni de afaceri mai în vârstă, dar și bărbați mai tineri care au prea mult timp liber”, explică ea. Am avut odată chiar și o clientă femeie. Am fost foarte șocată, nu mă așteptam să văd o femeie de cealaltă parte a camerei.”

Jennifer lucrează pentru o agenție de camere web numită Off The Record, care îi oferă o protecție și o siguranță mai mare împotriva solicitărilor nedorite și nejustificate. Compania le oferă femeilor chiar și terapie.

Ea adaugă: Nu fac nimic cu care să nu mă simt confortabil, iar pentru mine este vorba de tot ceea ce este sub talie. Sunt într-o relație și partenerul meu mă susține foarte mult în ceea ce fac. Suntem împreună de un an și jumătate și mă întreabă cum a fost ziua mea și ce am mai făcut.”