• Există zile din calendar care trec pe lângă noi fără să fim conștienți de ele.
  • Sorin Onișor se simte încă copil.
  • „Cel mai frumos și cel mai bine este să dureze atât timp cât trăim copilăria”, a explicat Sorin Onișor la Aleph News. 

Există zile din calendar care trec pe lângă noi fără să fim conștienți de ele, iar altele pe care nu le putem uita. Așa este și ziua de astăzi, care ne trimite cu gândul la copilărie. Sorin Onișor se simte încă copil.

„Cel mai frumos și cel mai bine este să dureze atât timp cât trăim copilăria. Eu am crescut la țară, am fost profesor la țară, m-am dedicat fotografiei satului românesc. De zece ani de zile, de când au apărut și copiii noștri, încerc să fiu copil cât mai mult timp și să trăiesc o nouă copilărie alături de ei fotografiind satele, ieșind cât mai des în natură, la pescuit, la scăldat, la stâne, la săniuș, cu bicicletele, cu mașina de teren. Încercăm să profităm cât mai mult de satul românesc, de natură”, a explicat Sorin Onișor la Aleph News.

Sorin Onișor crede că este un mare avantaj și îndeamnă toți părinții care au posibilitatea să petreacă timp în natură cu ai lor copii.

Recomandări

NAVALNÎI, OPOZANT PÂNĂ LA MOARTE ȘI DINCOLO DE EA
CÂT ÎȚI AJUTĂ MEDITAȚIILE COPILUL?
GIORGIA MELONI SUFERĂ PRIMA ÎNFRÂNGERE
BYD LANSEAZĂ U9
SCADE NUMĂRUL DE CAZURI COVID DIN ROMÂNIA
BIDEN VREA AJUTOR PENTRU UCRAINA ȘI ISRAEL

„Regăsesc acest spirit al copilăriei, al lui Moș Nicolae sau al Crăciunului, cel mai mult în zonele rurale, cât mai departe de lumea asta înlănțuită și, totuși, o putem găsi. Important e să ne gândim cât mai mult la copilărie, cum ar fi mai bine pentru copiii noștri”, a spus Sorin Onișor la Aleph News.

Citește și