• Viorel Cataramă a mers într-o localitate carantinată, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus
  • Preşedintele Partidului Dreapta Liberală le-a dus măști oamenilor și a stat de vorbă cu ei
  • Politicianul i-a îmbrățișat pe oameni în speranţa că va lua virusul

Viorel Cataramă vrea să îți povestească, din propria lui experiență, cum se va simți după ce va lua coronavirus. Așa că, n-a renunţat la ideea de a se infecta voluntar, iar pentru asta a mers în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde până acum mai mult de 70 de persoane au fost infectate. Acolo, politicianul a început să-i îmbrăţişeze pe toţi, inclusiv un fost pacient Covid-19.

„N-avem, domnule. De ce să ne fie frică, degeaba? Dacă nu avem boală, nu suntem bolnavi, nu nimic, de ce să ne fie frică? Soţia! Ia-l pe domnul în braţe!“, au spus oamenii.

„Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicare a drepturilor şi libertăţilor oamenilor şi de falimentare a economiei este o măsură greşită“, spune el.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Politicianul ia în calcul două situații: „Nu neg posibilitatea de a mă infecta sau ca în două-trei săptămâni să fiu în mormânt, dar asta ca o posibilitate teoretică. În momentul în care plec de aici voi fi singur, merg direct acasă şi mă izolez, astfel în cât să aştept rezultatul“.