Stil de viață sănătos și la animale: Cum arată meniul unui cățel vegan care aleargă 15 kilometri pe zi

  • Maratonistul Andrei Roșu a postat pe Facebook meniul cățelului său vegan.
  • Patrupedul vegan, în vârstă de 4 ani, mănâncă crochete din plante fortificate, dar și mâncare gătită „care conține suficiente calorii, proteine, minerale, vitamine și grăsimi pentru un alergător de 34 de kilograme, cu o medie zilnică alergată de 15 kilometri”.
  • Andrei Roșu a alergat 7 maratoane și 7 ultramaratoane, în 7 continente. Eforturile sale au fost omologate în Guiness Book și World Records Academy. Primul maraton alergat a fost la Polul Nord.

Andrei Roșu, maratonist și adeptul unui stil de viață sănătos, a postat pe pagina sa de Facebook meniul cățelului său, patrupedul fiind vegan.

Cățelul, în vârstă de 4 ani, mănâncă crochete din plante fortificate, dar și mâncare vegană gătită.

„Iată fiertura de azi: cous-cous, quinoa, linte, morcov, cartof dulce, dovleac, țelină și un mix de uleiuri (cocos, in, măsline, floarea soarelui)”, descrie Andrei Roșu mâncarea pe care o savurează „veganul patruped”.

Maratonistul mai scrie pe Facebook că hrana pe care tocmai a descris-o „conține suficiente calorii, proteine, minerale, vitamine și grăsimi pentru un alergător de 34 de kilograme, cu o medie zilnică alergată de 15 kilometri”.

Andrei Roșu este maratonist, iar primul maraton alergat a fost la Polul Nord. Au urmat 7 maratoane și alte 7 ultramaratoane pe 7 continente. Eforturile sale au fost omologate în Guiness Book și World Records Academy, conform informațiilor de pe blogul său.