• O româncă, fotomodel în Italia, este un caz persistent de infectare cu Covid-19
  • Bianca Dobroiu este bolnavă de coronavirus de două luni, toate cele șase teste pe care le-a făcut în acest timp fiind pozitive
  • Tânăra are 23 de ani, locuiește în Bologna și este izolată de șase săptămâni chiar dacă nu are simptome

Bianca Dobroiu a ajuns la al șaselea test pozitiv pentru Covid-19. Ea este un caz rar de infectare, de șase săptămâni fiind izolată deși nu are simptome, scrie Tgcom24.

„Nimeni nu reuşeşte să înţeleagă. Ştiu că nu sunt singura şi îmi pare rău pentru celelalte persoane care se află în această situaţie, pentru că trăiesc asta pe pielea mea şi ştiu că nu e frumos“, spune tânăra, care este fotomodel în Italia.

Bianca avea febră, frisoane şi ameţea când a fost internată pe 28 februarie. Pentru că a suportat bine boala, pe 5 martie a fost externată, iar de atunci face câte un test pe săptămână şi toate au ieșit pozitive. Mama ei, care a făcut trei teste și toate au fost negative, spune: „Cred că situaţia este puţin exagerată, în cazul ei, să stea atâtat timp în casă, degeaba“.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Dacă te întrebi ce altă situație persistentă și rară mai poate să apară, mai există o italiancă al cărei miros nici acum nu i-a revenit, deși este infectată de două luni.

Sursă foto: Instagram/Bianca Dobroiu