• O postare reapărută de pe blogul lui Meghan Markle, dezvăluie adevăratele ei sentimente despre prințesele regale înainte de a-l cunoaște pe Prințul Harry.
  • Fetițele visează să fie prințese”, a scris Meghan în postare.
  • Ea a continuat prin a observa că multe femei adulte par să își continue fantezia din copilărie de a deveni prințese.

O postare reapărută de pe blogul lui Meghan Markle, acum închis, dezvăluie adevăratele ei sentimente despre prințesele regale înainte de a-l cunoaște pe Prințul Harry – și nu sunt tocmai măgulitoare.

Postarea din 2014, care a fost scrisă de Meghan în perioada în care juca în serialul Suits, a dezvăluit că, în copilărie, visa să fie mai degrabă o rebelă regală” decât o Cenușăreasă” – în timp ce reflecta asupra fastului și circumstanțelor” și a conversațiilor interminabile” despre nunta prințesei Kate”. Asta în ciuda afirmațiilor ei repetate că avea foarte puțină cunoștință despre familia regală înainte de a-l întâlni pe prințul Harry, care a scris în cartea sa de memorii Spare că Meghan nu știa aproape nimic despre rudele sale și că nu a căutat niciodată măcar pe Google despre ele.

Ulterior, el a declarat că soția sa nu știa cine este prințul Andrew și că l-a confundat cu asistentul reginei pentru că ținea în mână geanta monarhului. Cu toate acestea, postarea din 2014 de pe blogul lui Meghan, care se referea în întregime la nunta din 2011 a prințului William și a lui Kate Middleton, sugerează că nu numai că știa exact cine sunt membrii familiei regale – dar că își formase și câteva opinii foarte puternice despre monarhie și despre numeroasele sale tradiții, cu ani înainte de a-și întâlni viitorul soț.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Fetițele visează să fie prințese”, a scris Meghan în postare, înainte de a insista: Eu, de exemplu, am fost cu totul pentru She-Ra, Prințesa Puterii. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu referința la desenele animate din anii ’80, She-Ra este sora geamănă a lui He-Man și o rebelă regală care mânuiește sabia, cunoscută pentru puterea ei. Cu siguranță nu vorbim despre Cenușăreasa aici.”

Ea a continuat prin a observa că multe femei adulte par să își continue fantezia din copilărie de a deveni prințese – înainte de a face o aluzie destul de dură la fascinația și intriga publică din jurul nunții lui William și Kate din 2011, scrie Daily Mail.

Femeile adulte par să păstreze această fantezie din copilărie”, a scris ea. Uitați-vă doar la fastul din jurul nunții regale și la conversațiile interminabile despre prințesa Kate”. Postarea din 2014 de pe blogul lui Meghan despre familia regală, care a reapărut la suprafață, pune din nou sub semnul întrebării numeroasele sale afirmații cu privire la faptul că nu avea aproape nicio cunoștință despre monarhie sau despre membrii de rang înalt ai familiei regale înainte de a-l întâlni pe prințul Harry în 2016.

Fosta vedetă din Suits a insistat în repetate rânduri că știa foarte puține lucruri despre familia regală – spunând în timpul interviului bombă al soților Sussex din 2021 în primetime cu Oprah că nu a crescut știind prea multe despre familia regală” – în ciuda faptului că una dintre cele mai bune prietene din copilărie a afirmat că a fost fascinată” de ei în tinerețe. Blogul lui Meghan, lansat în 2014, a fost numit după vinul ei preferat Tignanello. Un vechi prieten al lui Meghan, regizorul și producătorul Suits, Silver Tree, a explicat în documentarul Netflix despre Harry și Meghan: Când mi-a descris pentru prima dată blogul, a spus: Este ca și cum prietenul tău cel mai bun ți-ar spune toate lucrurile amuzante pe care ai vrea să le știi într-un singur loc””.

Ea a folosit site-ul pentru a-și împărtăși opiniile despre orice, de la feminism până la pasiunea ei pentru filantropie. Pasionată de gastronomie, ea a împărtășit, de asemenea, rețete – precum și sfaturi de machiaj și frumusețe, sfaturi de călătorie și interviuri cu prietenii ei celebri, inclusiv cu vedeta de tenis Serena Williams și actrița Priyanka Chopra.

Ea a închis site-ul în 2017, înainte de a-și anunța logodna cu Harry, descriindu-l ca pe un proiect pasional” care a evoluat într-o comunitate uimitoare de inspirație, sprijin, distracție și frivolitate”. A urmat apoi ca Meghan să ia parte la propria versiune a unei nunți regale de basm, căsătorindu-se cu prințul Harry în mai 2018 și devenind ducesă de Sussex. A venit cu propriul său fast și circumstanțe, Meghan fiind condusă la altar de Charles, acum rege, în timpul unei slujbe la Capela St George, Windsor. Ocazia a fost, de asemenea, implicată într-o presupusă dramă, deoarece prințul Harry a dezvăluit versiunea sa despre controversa legată de rochia de domnișoară de onoare a nepoatei sale, prințesa Charlotte.

În cartea sa de memorii explozivă Spare, Harry a spus că, Kate i-a trimis un mesaj lui Meghan cu câteva zile înainte de nuntă, afirmând că există o problemă cu rochiile domnișoarelor de onoare – mai exact, cu cea a lui Charlotte. El susține că Meghan a încercat să o trimită pe Kate la croitorul de la Palat pentru a o modifica. Potrivit lui Harry, Meghan a găsit o oră pentru a discuta cu Kate, care a spus că rochia lui Charlotte era prea mare pentru ea și că a plâns când a probat-o.

Ducele a mai scris că nu a fost singura problemă pe care Kate a avut-o cu planificarea nunții, menționând o problemă cu pajii, dar nu a intrat în mai multe detalii. După discuție, Harry a spus că s-a întors acasă și a găsit-o pe Meghan plângând pe podeaua din bucătărie, copleșită de stres și îngrijorare. El a adăugat că, Kate a venit acasă a doua zi cu o felicitare și flori în semn de scuze.