• Vacanța de toamnă se desfășoară în perioada 28 octombire – 5 noiembrie.
  • Copiii preferă să participe cu familia la evenimente în aer liber și să mearga la teatru.
  • Ana Maria Ambrosă: „Le recomand părinților să îi ducă pe copiii în vizită la bunici.”

Vremea ține cu tine, iar de luni începe vacanța dintre module și este un moment perfect să petreci timp de calitate alături de copilul tău. O plimbare în parc, la teatru, la cinema sau de ce nu chiar acasă. Copilul tău apreciază fiecare moment petrecut alături de tine.

Ana Maria Ambrosă, psiholog, a fost la Aleph News și a spus că: „Dacă în timpul școlii copiii își petrec majoritatea timpului dezvoltându-și abilitățile cognitive prin temele de acasă, meditații, învățând să respecte un program, să fie responsabili, acum este momentul să își facă loc învățarea informală, naturală, prin joc, aventură, explorare și descoperire de noi hobby-uri.”

Ana Maria Ambrosă: „Le recomand părinților să îi ducă pe copiii în vizită la bunici”

„Activitățile de toamnă reprezintă o oportunitate unică pentru copii, dar și pentru părinți pentru a-și dezvolta noi aptitudini și pentru a crea amintiri de neuitat. Le recomand părinților să-și ia copiii de mână, să se bucure de tot ce oferă toamna aceasta pentru că este absolut fenomenal de frumoasă și să meargă la activități, de exemplu jocurile și sporturile în aer liber. Ele sunt o opțiune populară pentru copii, ateliere de pictură, de dese a și alte activități educaționale, dar împreună și le remai”, a adăugat Ana Maria Ambrose.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

„Le recomand părinților să îi ducă pe copiii în vizită la bunici, să își cunoască și să se joace și cu verișorii, pentru că la fel de important este această conectare emoțională și să ținem legătura cu cei dragi”, a încheiat Ana Maria Ambrose.

Citește și: