• Actrița Naya Rivera, în vârstă de 33 de ani, a murit prin înec, arată autopsia.
  • Medicii legiști nu au găsit urme de droguri sau alcool.
  • Rivera a dispărut pe 8 iulie pe Lacul Piru din California.
  • Alături de ea se afla și fiul de 4 ani care a fost găsit dormind în barcă.
  • Rivera cunoștea bine lacul și îl considera „sanctuarul” ei.

Autopsia lui Naya Rivera confirmă că actriţa a murit prin înec şi nu există dovezi că drogurile sau alcoolul ar fi jucat un rol în moartea sa, scrie The Guardian

Biroul de examinare medicală al oraşului Ventura a eliberat marţi concluziile autopsiei, confirmând că corpul neînsufleţit găsit luni în lac, e al actriţei Rivera, în vârstă de 33 de ani.

Moartea sa a fost clasificată ca fiind accident.

„Circumstanţele şi caracteristicile vizuale indică faptul că trupul era cel al lui Naya Rivera, iar identitatea a fost confirmată prin comparaţie dentară”, se arată în raport.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Naya Rivera şi-a salvat fiul cu ultimele forţe

Şeriful din Ventura, Bill Ayub, a relatat că Naya şi-a folosit toată energia pentru a-l aduca la barcă pe fiul ei, dar nu a mai avut forţa să se salveze, potrivit CNN.  

Copilul a povestit că a plecat să înoate cu mama lui, dar când s-au întors la barca, a urcat şi s-a întors cu spatele, mama lui nu se mai vedea. 

Trupul vedetei din serialul Glee a fost recuperat luni, din porţiunea de nord-est a lacului Piru, situat la 50 de mile nord de Los Angeles, după ce a dispărut săptămâna trecută.

„În timp ce ne plânge inima după frumoasa noastră legendă, suntem binecuvântaţi să-i onorăm moştenirea eternă şi spiritul fermecător. Naya era un talent uimitor, dar şi o persoană minunată, mama, fiica şi sora. Mulţumim tuturor pentru efortul de a o găsi pe Naya” spune familia actriţei.

Actriţa Naya Rivera, care a interpretat-o ​​pe Santana Lopez în serialul Glee, a dispărut miercuri în timp ce se plimba cu barca pe lacul Piru din California. Alături de ea se afla şi fiul de 4 ani.