• Melania Roșoi: „Mie mi-ar plăcea să plec într-o vacanță împreună cu familia ar fi cel mai bun cadou
  • Aparatura și ustensilele de gătit au avut o creștere de vânzări de 300%
  • Mărțișoarele și-au dublat vânzările

Dacă ești bărbat, luna martie e una cu multe provocări pentru tine. E luna cadourilor și e greu să îl găsești pe cel care să impresioneze cu adevărat.

Ce cadouri să alegi pentru doamnele din viața ta? E întrebarea pe care ți-o pui și de multe ori nu găsești răspunsul. Ca să-ți vin în ajutor, am întrebat câteva femei ce ar dori ele să primească.

Melania este agent de vânzări. Soțul ei are grijă să fie atent și să-i ofere daruri personalizate. Însă iată ce i-ar plăcea ei. Melania Roșoi: „Mie mi-ar plăcea să plec într-o vacanță împreună cu familia ar fi cel mai bun cadou. Asta cu vacanța ar impresiona pe oricine“.

Tot o vacanță și-ar dori și Elena, un medic stomatolog de succes. Însă ea înțelege că în pandemie, călătoriile au fost puse pe hold. De aceea, se reorientează.

Elena Ene: „De 1 martie am primit multe flori și mărțișoare și m-am bucurat foarte mult dar mai ales de flori, ador florile, îmi plac cel mai mult cele din ghiveci pentru că mă pot bucura de ele pe o perioadă mai lungă. Nu pot să zic că mi-a lipsit ceva, am avut tot ce mi-a trebuit, prefer ca atunci când primesc cadouri să merg să mi le aleg singură“.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

George este unul dintre bărbații care a înțeles că luna martie este a femeilor. De profesie instructor de dans, el urmărește fiecare pas al iubitei, pentru a se asigura că surprizele pe care i le pregătește vor fi bine primite. Dar el are și un avantaj.

George Simon Ene: „Pe mine, în primul rând, eu am fost cel mai frumos cadou. I-am oferit multe clipe cu mine și flori, ciocolată, prăjiturele, bombonele și mâncare. Am făcut de mâncare, de 1 martie am făcut ceva de mâncare, ceva bun“.

Categoriile de produse care și-au mărit vânzările

Robert Berza de la Emag îți spune că vânzările deja au crescut considerabil pentru anumite categorii de produse. Mai nou, a crescut și utilizarea serviciilor Easy Box.

Robert Berza, vicepreședinte Fashion and Sport Emag: „Oamenii s-au dus câtre beauty, make-up, creme și câtre clasicile chestii de înfrumusețari. Ăia mai puțin creativi au luat scule de gătit, dar dacă așa își văd prietena mai mult în bucătărie, iubita sau soția e treaba lor, dar se vede și asta în trend.“