• Experimentarea cu diferite poziții sexuale și jucării este normală pentru cei deschiși la minte. Iată ce trebuie să știi despre figging, pedeapsa corporală transformată în act sexual care implică o bucată de ghimbir.
  • Ghimbirul creează o senzație de căldură, furnicături sau arsuri pe care unele persoane o consideră o senzație erotică sau dureroasă într-un mod excitant sau plăcut.
  • Un act sexual ia termenul de „sex picant” un pic prea la propriu.

Experimentarea cu diferite poziții sexuale și jucării este normală pentru cei deschiși la minte. Iată ce trebuie să știi despre figging, pedeapsa corporală transformată în act sexual care implică o bucată de ghimbir.

Ghimbirul creează o senzație de căldură, furnicături sau arsuri pe care unele persoane o consideră o senzație erotică sau dureroasă într-un mod excitant sau plăcut.

Folosit cândva ca pedeapsă corporală, actul de figging a fost adoptat acum de unii oameni aventuroși ca ceva pervers.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”

În ciuda numelui său, nu există smochine implicate în figging, dar un alt produs alimentar este destul de important pentru a face ca acest act erotic și intens să funcționeze.

Iată tot ce trebuie să știi despre figging, istoria sa și orice riscuri de siguranță implicate de acest act sexual.

Ce este figging-ul?

Figging presupune introducerea unei bucăți de ghimbir crud și decojit în dosul cuiva. În zilele noastre, oamenii o pun și în vagin și uneori chiar și în uretră.

Ghimbirul creează o senzație de căldură, furnicături sau arsuri pe care unele persoane o consideră o senzație erotică sau dureroasă într-un mod excitant sau plăcut. Uneori, ghimbirul este sculptat în forma unui dop, dacă o persoană preferă asta.

În timp ce ghimbirul este cel mai des folosit în figging, oamenii sunt liberi să folosească orice lucru care îi înfierbântă, inclusiv ardei, scorțișoară, usturoi, sos Tabasco sau ulei de mentă.

Poți, de asemenea, să pudrezi părțile intime cu praf de ghimbir măcinat, dacă asta îți place.

Actul este cunoscut uneori sub numele de gingering, dar în mod confuz, acest termen se referă și la actul sexual care constă în folosirea unei bucăți de usturoi curățat.

Istoria figging-ului

Legenda populară susține că victorienii foloseau figging-ul pentru a pedepsi elevii indisciplinați, deși acest lucru nu este confirmat.

De asemenea, se crede că figging-ul a fost folosit ca pedeapsă pentru femeile sclave și bărbații afemeiați.

În prezent, acest act este folosit mai puțin ca pedeapsă și mai mult pentru plăcere, multe persoane fiind excitate de senzația de furnicături și de căldură a uleiurilor de ghimbir.

Pentru a face lucrurile mai intense, unii oameni își strâng mușchii sfincterului sau chiar fac ghimbirul mai puternic prin fermentarea lui.

Este figging-ul un act sexual sigur?

Ghimbirul este iritant, așa că vine cu unele riscuri. De exemplu, dacă nu faci baza piesei de ghimbir suficient de lată, s-ar putea ca aceasta să se piardă în găurile în care nu vrem.

Cu toate acestea, deoarece ghimbirul este o rădăcină naturală, riscurile nu sunt prea grave, chiar și senzația de arsură durând doar 20-30 de minute.

Cel mai bun mod de a practica asta în siguranță este să te asiguri că ghimbirul este neted, fără zone sau margini aspre. De asemenea, asigură-te că pătrunzi încet.

Dar este întotdeauna o idee bună să freci puțin ghimbir pe o mică zonă de probă pentru a vedea cum reacționezi înainte de a încerca.