• Pegging-ul este în creștere în rândul bărbaților heterosexuali și al cuplurilor heterosexuale.
  • Iată tot ce trebuie să știi despre actul sexual care satisface atât bărbații cât și femeile.
  • Ce este mai exact pegging-ul și cum se procedează pentru a-l face? Iată tot ce trebuie să știți.

Dornic să experimentezi în dormitor și să condimentezi viața sexuală? Pegging pare să fie actul sexual la care apelează multe cupluri heterosexuale.

Actul extrem de plăcut, la care s-a făcut referire pentru prima dată în cultura pop, cum ar fi emisiunea TV Broad City și Deadpool, nu se mai limitează doar la scenele de sex de pe ecranele noastre.

De fapt, potrivit datelor de la Lovehoney, în Marea Britanie, cuplurile heterosexuale au început să se apropie de sexul în chingi, iar vânzările de strap-on-uri care sunt necesare în acest act au crescut cu 200% în ultima vreme.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

Deci, ce este mai exact pegging-ul și cum se procedează pentru a-l face? Iată tot ce trebuie să știți.

Ce este pegging-ul?

Pegging-ul este o practică prin care o femeie penetrează anal un bărbat cu un strap-on.

Din punct de vedere istoric, bărbații heterosexuali nu au fost de acord cu vulnerabilitatea care vine odată cu jocul cu prostata. Dar, se pare că lucrurile se schimbă acum.

În pegging, prostata care este mica glandă în formă de nucă situată la câțiva centimetri în interiorul rectului este stimulată, oferindu-le o plăcere imensă.

Stimularea prostatei le permite, de asemenea, bărbaților să rămână în erecție mai mult timp și crește în mare măsură intensitatea unui orgasm.

Bărbații par să fie din ce în ce mai deschiși la ideile de joc de putere și de inversare a rolurilor, pe care le implică pegging-ul.

În cele din urmă, există sentimente noi pentru ambele părți în timpul pegging-ului.

Cum se face pegging?

Iată ce trebuie să știi despre cum să faci pegging într-un mod sigur și plăcut.

Ia echipamentul potrivit

Există patru piese de echipament care pot fi folosite în timpul pegging-ului – dildo, un strap-on, un o-ring și lubrifiant.

O-ring-ul este un inel care se pune în jurul bazei unei jucării sexuale sau a unui dildo pentru a-l ține în poziție astfel încât să nu alunece în strap-on.

Deși nu ai nevoie de o-ring-uri separate pentru fiecare strap-on sau jucărie pe care o folosești, ar putea fi o idee bună să te gândești să cumperi câteva separate dacă intenționezi să folosești jucării de mai multe dimensiuni.

Pentru strap-on, cel mai bine este să lași persoana care îl poartă să preia conducerea, deoarece ar putea găsi unul care o excită mai mult decât altele.

Atunci când cumperi o jucărie sau un dildo, alege-le pe cele fabricate cu silicon de calitate medicală și/sau de siguranță pentru corp. Dacă poți găsi unul, un dildo cu o senzație alunecoasă este cel mai bun, deoarece nu vei mai folosi mult lubrifiant.

Folosește mult lubrifiant

Fie că încerci pegging sau un alt tip de joc ar trebui să folosești mult lubrifiant.

Alegerea unui lubrifiant care este sigur pentru dildo-ul tău este deosebit de importantă. De exemplu, deși lubrifiantul din silicon este excelent pentru jocul anal, nu este compatibil cu jucăriile din silicon.

Atunci când folosești jucării din silicon, cea mai bună alegere este un lubrifiant pe bază de apă sau un lubrifiant hibrid pe bază de silicon/apă.

Dacă ajungi să folosești lubrifiantul de silicon, asigură-te că speli dildo-ul cu apă și săpun imediat după utilizare. Un alt truc ar fi să pui un prezervativ peste dildo pentru a-l proteja.

Cel mai important lucru care trebuie făcut înainte și în timpul sexului de pegging este comunicarea. În primul rând, poartă o discuție amănunțită pentru a stabili dacă vă simțiți amândoi confortabil să încercați pegging-ul.