• Jennifer Lopez arată extraordinar și cu siguranță că se antrenează foarte mult pentru a-și menține silueta, iar printre antrenamentele sale se numără: exerciții abdominale, ridicarea greutăților și dansul.
  • Dar pentru a ține pasul cu stilul ei de viață incredibil de activ, J-Lo trebuie să mănânce bine.
  • Nu este de mirare că este la fel de disciplinată în ceea ce privește dieta ca și în ceea ce privește fitness-ul.

Jennifer Lopez arată extraordinar și cu siguranță că se antrenează foarte mult pentru a-și menține silueta, iar printre antrenamentele sale se numără: exerciții abdominale, ridicarea greutăților și dansul.

Dar pentru a ține pasul cu stilul ei de viață incredibil de activ, J-Lo trebuie să mănânce bine.

Nu este de mirare că este la fel de disciplinată în ceea ce privește dieta ca și în ceea ce privește fitness-ul.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cântăreața este o adeptă a echilibrului, însă este foarte atentă la ceea ce mănâncă pentru a se asigura că primește tot ce este mai bun.

Iată care sunt obiceiurile alimentare ale lui Jennifer Lopez care o ajută să arate atât de bine.

„O fac să mănânce foarte curat pentru că are nevoie de o hrană foarte bună și de calitate pentru toate lucrurile pe care le face”, spune antrenorul ei, Tracy Anderson. „Totul este organic și totul este foarte bine gândit. Ea consumă multe proteine de înaltă calitate și alimente bogate în nutrienți.”

Hidratarea este atât de importantă pentru cântăreață. Ea bea minimum șapte pahare pe zi. De asemenea, ea evită de mult timp alcoolul și cofeina. „Nu am mai consumat cofeină de ani de zile”, a spus ea la Hollywood Life.

Ea consumă doar alimente proaspete. Nu există nimic procesat în alimentația ei. Principalele ei surse de proteine sunt albușurile de ou, curcanul alb, pieptul de pui și carnea de vită hrănită cu iarbă. De asemenea, mănâncă pește pentru a-și lua proteine și omega-3 și 6 și câteva nuci pentru o gustare rapidă și grăsimi sănătoase.

O întreagă categorie din alimentația cântăreței este dedicată legumelor, dar nu toate își găsesc locul în farfuria ei. Ea vizează mai multe legume cu frunze verzi și evită morcovii și porumbul din cauza conținutului mai mare de zahăr. Atunci când nu face o provocare de 10 zile fără zahăr și carbohidrați, J-Lo încorporează carbohidrați complecși în mese. Printre preferatele ei se numără cartofii dulci, orezul brun, quinoa, pâinea de orez și fulgii de ovăz.

Este o persoană foarte echilibrată, așa că nu va rata Ziua Recunoștinței sau o vacanță cu copiii ei. „De-a lungul anilor, am învățat importanța menținerii unei diete mai sănătoase”, spune J-Lo. „Cu toate acestea, încă mai mănânc unele dintre alimentele pe care le iubesc, dar cu moderație. Nu mă abțin de la nimic.” Deserturile ei preferate? Înghețată de ciocolată și fursecuri cu ciocolată.

Micul dejun: Prima masă al lui Jennifer este de obicei un smoothie bogat în proteine. Acesta conține o doză de pudră de proteine, căpșuni, zmeură, afine, iaurt grecesc, scorțișoară, miere, cuburi de gheață și suc proaspăt de lămâie.

Masa de prânz: La ora prânzului mor de foame”, spune cântăreața. La prânz mănâncă adesea salată cu somon și legume precum broccoli, dovlecei, ardei și vinegretă. Ea a împărtășit si o rețetă pentru o salată de prânz: varză kale tăiată mărunt cu queso, semințe de dovleac, suc proaspăt de lămâie, ulei de măsline extravirgin și șalote.

Pentru o gustare de după-amiază: programul încărcat al lui J.Lo înseamnă că are nevoie de gustări pe care să le consume fiind în mișcare. Din moment ce sunt mereu în mișcare, îmi place să am mereu la mine gustări mai sănătoase, cum ar fi fructe sau legume”, spune ea.

Cină: Când este timpul pentru cină, J.Lo optează de obicei pentru proteine asociate cu quinoa. De cele mai multe ori este orez și fasole, cele cu care am crescut. Și îmi place carnea de porc și de pui – mai ales în stil portorican!”, spune ea. Alternativ, frumoasa vedetă își asociază proteinele cu legume precum varza de Bruxelles sotată și cartof dulce copt.