Ce primeau pe vremuri copiii și ce așteptări au acum de Moș Nicolae

  • Pe vremuri copiii primeau nuci și dulciuri făcute în casă
  • Copiii de azi așteaptă în dar ultimele device-uri
  • Printre cele mai căutate cadouri au fost pc-urile și telefoanele smart

La noapte vine Moș Nicolae. Oricât de năzdrăvani au fost copii, mai ales că nu au putut să se joace afară prea mult, și-au pregătit ghetuțele și așteaptă surprize.

În ziua de 6 decembrie, cea care dă startul la cadouri, copiii care au fost cuminți tot anul primeau nuci, covrigi, dulciuri și fructe în ghetuțe, în timp ce aceia care nu au fost cuminți primeau de la Moș Nicolae o nuielușă. Acum lucrurile sunt altfel. Copiii se așteaptă să găsească în ghetuțe cele mai cool device-uri ale momentului.

Ce cadouri au ales părinții anul acesta

Părinții au ales anul acesta să susțină activitățile familiei. Cele mai căutate cadouri pentru cei mici au fost jocurile interactive, hărțile interactive si seturile de construcție. La mare cautare au fost si consolele de gaming, pc-urile si telefoanele smart. Anul acesta părinții s-au gândit și la ei, însă s-au orientat la fel către produse care să îi ajute să petreacă timp în familie. Ei au cumpărat electrocasnice de bucătărie care să îi ajute la pregătitul dulciurilor pentru cei mici. Au ales sa cumpere mixere și roboti de bucătărie, dar și produse de îngrijire personală și de fashion