• Prințesa de Wales s-a aflat în Leeds ca parte a angajamentelor regale pentru a sensibiliza publicul cu privire la importanța copilăriei timpurii.
  • Un bărbat a reușit să-și facă curaj și a rugat-o politicos pe Kate să facă o fotografie împreună.
  • Un reporter GB News a postat pe Twitter o înregistrare video care a surprins interacțiunea în care se poate vedea cum bărbatul o strigă pe Kate.

Kate Middleton s-a aflat în Leeds ca parte a angajamentelor regale pentru a sensibiliza publicul cu privire la importanța copilăriei timpurii. Kate îi salută adesea pe fanii regali la aceste evenimente și este obișnuită să pozeze alături de admiratori – și a avut câteva cuvinte liniștitoare pentru un bărbat emoționat care a făcut această cerere.

În timpul vizitei sale, ea a vorbit cu comercianții de la piața Kirkgate Market pentru a discuta despre noua ei campanie care se concentrează pe dezvoltarea timpurie a copiilor. Aici, un bărbat a reușit să-și facă curaj și a rugat-o politicos pe Kate să facă o fotografie împreună.

Cameron Walker, reporterul GB News, a postat pe Twitter o înregistrare video care a surprins interacțiunea în care se poate vedea cum bărbatul o strigă pe Kate și o întreabă: Putem face un selfie?” Prințesa a zâmbit și a mulțumit ca răspuns, adăugând foarte repede”, apoi bărbatul și-a cerut scuze, deși ea l-a asigurat că „este în regulă”.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Bărbatul a căutat apoi pe telefon pentru a porni aparatul foto, în timp ce i-a mărturisit lui Kate Middleton că era foarte nervos”, la care ea i-a răspuns cu câteva cuvinte liniștitoare.

Te rog, nu-ți face griji, e în regulă. Cu toții avem emoții”, i-a spus ea. După ce cei doi au pozat împreună pentru selfie, el i-a mulțumit lui Kate că s-a oprit pentru el, iar ea i-a răspuns apoi: Foarte bine, mă bucur să te cunosc. Ai grijă de tine”.

În altă ordine de idei, marți (31 ianuarie) a fost lansată campania Shaping Us, organizată de Royal Foundation Centre for Early Childhood. Proiectul său pe termen lung a fost descris ca fiind munca de o viață” a lui Kate, care își propune să influențeze atitudinile față de copii în primii ani de viață ai acestora.