Ce răspuns surprinzător de nouă cuvinte a dat Kate Middleton unui fan care i-a cerut un selfie

Kate, the Duchess of Cambridge, visits the Turner Contemporary in Margate, England, Wednesday, March 11, 2015. The Duchess is pregnant and due to give birth in April. (AP Photo/Suzanne Plunkett, Pool)

Kate Middleton s-a aflat în Leeds ca parte a angajamentelor regale pentru a sensibiliza publicul cu privire la importanța copilăriei timpurii. Kate îi salută adesea pe fanii regali la aceste evenimente și este obișnuită să pozeze alături de admiratori – și a avut câteva cuvinte liniștitoare pentru un bărbat emoționat care a făcut această cerere.

În timpul vizitei sale, ea a vorbit cu comercianții de la piața Kirkgate Market pentru a discuta despre noua ei campanie care se concentrează pe dezvoltarea timpurie a copiilor. Aici, un bărbat a reușit să-și facă curaj și a rugat-o politicos pe Kate să facă o fotografie împreună.

Cameron Walker, reporterul GB News, a postat pe Twitter o înregistrare video care a surprins interacțiunea în care se poate vedea cum bărbatul o strigă pe Kate și o întreabă: Putem face un selfie?” Prințesa a zâmbit și a mulțumit ca răspuns, adăugând foarte repede”, apoi bărbatul și-a cerut scuze, deși ea l-a asigurat că „este în regulă”.

Bărbatul a căutat apoi pe telefon pentru a porni aparatul foto, în timp ce i-a mărturisit lui Kate Middleton că era foarte nervos”, la care ea i-a răspuns cu câteva cuvinte liniștitoare.

Te rog, nu-ți face griji, e în regulă. Cu toții avem emoții”, i-a spus ea. După ce cei doi au pozat împreună pentru selfie, el i-a mulțumit lui Kate că s-a oprit pentru el, iar ea i-a răspuns apoi: Foarte bine, mă bucur să te cunosc. Ai grijă de tine”.

În altă ordine de idei, marți (31 ianuarie) a fost lansată campania Shaping Us, organizată de Royal Foundation Centre for Early Childhood. Proiectul său pe termen lung a fost descris ca fiind munca de o viață” a lui Kate, care își propune să influențeze atitudinile față de copii în primii ani de viață ai acestora.

Exit mobile version