• Dacă renunțați la lenjerie în timpul antrenamentelor, este posibil să simțiți un miros puternic în zona intimă.
  • Dacă nu mai purtați lenjerie intimă în timpul antrenamentelor, este posibil să vă creșteți șansele de a avea microtăieturi.

Pentru multe persoane, decizia de a nu mai purta lenjerie intimă poate părea o alegere ciudată. La urma urmei, pentru noi, purtarea lenjeriei de corp face parte din rutină, la fel de mult ca și respirația. O pui pe sub haine în fiecare zi înainte de a merge la serviciu, la școală sau la sală.

Poate că preferați pantalonii scurți de băiat în culorile curcubeului în locul bikinilor sau tanga din dantelă – există o mulțime de opțiuni! Dar ce se poate întâmpla dacă am renunța la lenjeria intimă?

Atunci când nu mai porți lenjerie intimă, poți reduce riscul de a dezvolta o infecție urinară sau o infecție bacteriană, dar și circulația se poate îmbunătăți

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Nimănui nu-i place să facă o infecție acolo jos – poate fi o mâncărime de-a dreptul enervantă. Se pare că, dacă nu mai purtați lenjerie intimă, vă puteți reduce șansele de a dezvolta o infecție urinară sau o infecție bacteriană, în special pentru cele dintre voi care suferiți periodic de infecții vaginale. De ce? Potrivit Dr. Nini Mai, chiloții „pot reține excesul de umiditate și microbii„. Iar acest lucru poate crea un mediu umed în care Candida, o ciupercă care provoacă infecții bacteriene, se dezvoltă cel mai bine, potrivit Healthline. Acest lucru se poate întâmpla în timp ce dormi sau la sală, mai ales dacă porți chiloți care nu sunt respirabili.

Chiloții pot provoca chiar și o infecție urinară, potrivit Bustle, deoarece materialul poate ajuta la „răspândirea bacteriilor de la rect la tract”, iar acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de tanga (via The Sun). Deși nu există dovezi concrete care să facă o legătură directă între purtarea fără lenjerie intimă și mai puține infecții cu drojdie, relatează Healthline, experții spun că nu este o idee rea să mergi fără lenjerie intimă ca o precauție suplimentară.

Totuși, există și o serie de dezavantaje dacă renunți la lenjeria intimă:

  • Dacă renunțați la lenjerie în timpul antrenamentelor, este posibil să simțiți un miros puternic în zona intimă.
  • Dacă nu mai purtați lenjerie intimă în timpul antrenamentelor, este posibil să vă creșteți șansele de a avea microtăieturi.
  • Dacă nu mai purtați lenjerie intimă, este posibil să fiți mai predispusă la bacteriile publice, ca de exemplu scaunele din transportul în comun.
  • Pentru că este mult mai sensibilă decât pe restul corpului, pielea din zona genitală se poate irita mult mai uşor, mai ales dacă alegi să poţi pantaloni fără lenjerie intimă.