• Shakira își continuă atacurile la adresa fostului său partener. 
  • Cântăreața columbiană a lansat o nouă piesă în care îl „înțeapă” pe Gerard Pique.
  • Artista a lansat piesa ,,TQG” , acronimul pentru ,,Te quedo grande” , în colaborare cu Karol G, iar versurile sunt o aluzie la adresa lui Pique.

Cântăreața columbiană a lansat o nouă piesă în care îl „înțeapă” pe Gerard Pique, cel de care s-a despărțit în urmă cu aproape un an, fostul fotbalist fiind acuzat și de infidelitate.

După piesa cu Bizarrap, în care a dat de pământ cu fostul partener și actuala sa iubită, Clara Chia Marti, prin versurile extrem de dure, Shakira a lansat încă un atac, potrivit și NBC News și The Independent.

Versurile cu care Shakira îl atacă pe Pique

Artista a lansat piesa ,,TQG” , acronimul pentru ,,Te quedo grande” (Prea mare pentru tine), în colaborare cu Karol G, iar versurile sunt o aluzie atât la adresa lui Pique, cât și pentru fostul iubit al lui Karol, rapperul Anuel AA, de care s-a despărțit anul trecut.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Shakira: Văzându-te cu cea nouă m-a durut / Însă sunt deja fixată pe ale mele / Ce am trăit am uitat / Și asta te-a făcut să te simți jignit / Că mi s-a îmbunătățit până și viața / Pe aici nu mai ești binevenit / Am văzut ce mi-a ‘aruncat’ iubita ta / Asta nici nu mă înfurie, eu râd, eu râd

Nu am timp pentru ce nu mă ajută, eu mi-am schimbat deja nordul / Fac bani ca sport / Umplu contul, show-urile, parcările și pașaportul / Sunt mai dură spun la știri / Acum vrei să te întorci, se vede / Așteaptă-mă acolo, că sunt idioată / Ai uitat că am trecut mai departe / Și că Bichota aceasta e prea fierbinte pentru ca tu să o manevrezi 

Tu ai plecat și eu m-am transformat în triplu M / Mai bună, mai dură, mai multă clasă / Să mă întorc la tine niciodată, tu ești ghinionul / Acum îmi curg felicitările / Și vrea să se întoarcă, presupuneam asta deja / Dând like fotografiei mele / Pari fericit cu noua viață / Dar dacă ea ar ști că tu încă mă cauți 

Iubirea mea, faza e că te-ai îndepărtat mult / Eu nu mai văd de la depărtare, bebe” , se arată în versurile cântate de cele două.

Shakira, care are doi copii cu Piqué, a anunțat că relația lor s-a încheiat după 11 ani în iunie 2022. Au existat zvonuri că Piqué ar fi fost infidel.

Piqué și Shakira s-au cunoscut în primăvara anului 2010, după ce fotbalistul a apărut în videoclipul piesei ,,Waka Waka (This Time for Africa)” , cântecul oficial al Shakirei de la Cupa Mondială Fifa 2010.