Ce spun versurile piesei „Te quedo grande” a Shakirei și a lui Karol G despre Gerard Piqué

24 November 2019, Spain, Madrid: Barcelona's defender and Kosmos president Gerard Pique (L) and his wife Colombian singer Shakira watch Spanish tennis player Rafael Nadal playing against Canada's Denis Shapovalov at the final tennis match between Canada and Spain in the Davis Cup Madrid Finals tennis tournament, at the Magic Box. Photo: Raúl Terrel/Europa Press/dpa

Cântăreața columbiană a lansat o nouă piesă în care îl „înțeapă” pe Gerard Pique, cel de care s-a despărțit în urmă cu aproape un an, fostul fotbalist fiind acuzat și de infidelitate.

După piesa cu Bizarrap, în care a dat de pământ cu fostul partener și actuala sa iubită, Clara Chia Marti, prin versurile extrem de dure, Shakira a lansat încă un atac, potrivit și NBC News și The Independent.

Versurile cu care Shakira îl atacă pe Pique

Artista a lansat piesa ,,TQG” , acronimul pentru ,,Te quedo grande” (Prea mare pentru tine), în colaborare cu Karol G, iar versurile sunt o aluzie atât la adresa lui Pique, cât și pentru fostul iubit al lui Karol, rapperul Anuel AA, de care s-a despărțit anul trecut.

Shakira: Văzându-te cu cea nouă m-a durut / Însă sunt deja fixată pe ale mele / Ce am trăit am uitat / Și asta te-a făcut să te simți jignit / Că mi s-a îmbunătățit până și viața / Pe aici nu mai ești binevenit / Am văzut ce mi-a ‘aruncat’ iubita ta / Asta nici nu mă înfurie, eu râd, eu râd

Nu am timp pentru ce nu mă ajută, eu mi-am schimbat deja nordul / Fac bani ca sport / Umplu contul, show-urile, parcările și pașaportul / Sunt mai dură spun la știri / Acum vrei să te întorci, se vede / Așteaptă-mă acolo, că sunt idioată / Ai uitat că am trecut mai departe / Și că Bichota aceasta e prea fierbinte pentru ca tu să o manevrezi 

Tu ai plecat și eu m-am transformat în triplu M / Mai bună, mai dură, mai multă clasă / Să mă întorc la tine niciodată, tu ești ghinionul / Acum îmi curg felicitările / Și vrea să se întoarcă, presupuneam asta deja / Dând like fotografiei mele / Pari fericit cu noua viață / Dar dacă ea ar ști că tu încă mă cauți 

Iubirea mea, faza e că te-ai îndepărtat mult / Eu nu mai văd de la depărtare, bebe” , se arată în versurile cântate de cele două.

Shakira, care are doi copii cu Piqué, a anunțat că relația lor s-a încheiat după 11 ani în iunie 2022. Au existat zvonuri că Piqué ar fi fost infidel.

Piqué și Shakira s-au cunoscut în primăvara anului 2010, după ce fotbalistul a apărut în videoclipul piesei ,,Waka Waka (This Time for Africa)” , cântecul oficial al Shakirei de la Cupa Mondială Fifa 2010.

Exit mobile version