• Emma Heming Willis a negat rapid informația. „Hai să tăiem asta din rădăcină. E atât de stupid. Vă rog să vă opriți” . 
  • Mai multe surse internaționale declaraseră că Demi s-a mutat în casa fostului soț, alături de partenera lui și de fiicele lor. 
  • Emma Heming a început o întreagă campanie de conștientizare în legătură cu demența frontotemporală, afecțiune de care suferă soțul ei.

De când s-a aflat că Bruce Willis suferă de demență, speculațiile au luat o amploare deosebită, la fel ca încercarea de a surprinde orice membru al familiei în public. Zilele trecute, s-a zvonit chiar că fosta soție a lui Bruce, Demi Moore, cea cu care are trei fete, s-ar fi mutat alături de el și de actuala lui soție, Emma, pentru a-i ajuta să se descurce cu boala starului.

Emma Heming Willis a negat rapid informația. Hai să tăiem asta din rădăcină. E atât de stupid. Vă rog să vă opriți” , potrivit Fox News. O sursă declarase pentru Radar Online că Demi s-a mutat în casa fostului soț, alături de partenera lui și de fiicele lor. 

Emma Heming a început o întreagă campanie de conștientizare în legătură cu demența frontotemporală, afecțiune de care suferă soțul ei. Aceasta se informează constant și încearcă să-i ajute și pe alți bolnavi și pe aparținătorii lor să navigheze mai ușor prin hățișurile bolii. Pagina ei de Instagram a devenit un spațiu în care vorbește deschis despre demență, mărturisind că vrea să-și transforme durerea în ceva folositor.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

,,Am văzut că se spune că îmi iau cele cinci minute de faimă. E bine, înseamnă că ascultați. Așa că o să iau acele cinci minute, o să le transform în 10, pentru că voi fi mereu susținătoarea soțului meu, iar în timp ce fac asta o să atrag atenția asupra demenței frontotemporale și a îngrijitorilor care sunt eroi în această situație. O să-mi transform durerea, furia și tristețea în ceva bun” , a transmis Emma în cel mai recent scurt filmuleț pus pe Instagram.

Soția lui Bruce Willis, apel la paparazzi: „Vă rog să nu țipați la soțul meu”

Tot pe rețelele sociale, soția lui Bruce a făcut un apel la paparazzi și la toți cei care-l surprind pe fostul actor pe stradă. În urmă cu câteva zile au apărut primele poze cu el de când familia i-a anunțat boala, iar modul în care fotografii au gestionat situația  mâhnit-o pe Emma.

Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l ții în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă cu cafea. Văd știri și un video cu soțul meu în timp ce bea o cafea cu prietenii lui, care au făcut o treabă extraordinară pentru a-l proteja… E clar că mai este nevoie de multă educaţie. Mesajul acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi despre soţul meu. Mențineți distanța. Ştiu că asta este treaba voastră, dar rămâneți în spaţiul vostru. Vă rog să nu ţipați la soţul meu, întrebându-l cum se simte. Nu faceţi asta. Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă” , a spus Emma Heming într-un video.