- Fericirea este un proces continuu, bazat pe echilibrul între ceea ce dăruim și ceea ce primim.
- Dezvoltarea personală continuă este fundația oricărui progres în viață.
- Fericirea se construiește prin momentele de liniște și micile victorii în viața de zi cu zi.
Zâmbetul spune multe despre tine, iar de azi ai toate motivele să zâmbești mai larg! Tu ești cel sau cea care își construiește fericirea pas cu pas, tu îți transformi fericirea într-un proces concret, bazat pe alegeri clare, obiective bine definite și echilibru între ceea ce îți dorești și ceea ce oferi lumii din jur. Într-o societate tot mai dinamică, fericirea devine nu doar o aspirație, ci o strategie personală pentru un viitor – un viitor care începe cu tine!
Advertisment
Ana, ce înseamnă fericirea pentru tine și cum o putem transforma într-o realitate de zi cu zi?
„Pentru mine fericirea nu este așa doar o stare efemeră și nici un scop în sine, am învățat și eu asta pe parcurs, ci este un proces. Ce înseamnă asta un proces? Știu că sună puțin așa teoretic, dar fericirea înseamnă un mod de a privi lucrurile zilnic și astfel o văd ca pe o sumă de mici victorii zilnice în care să încerc să găsesc un echilibru între ceea ce îmi doresc să fiu și ceea ce sunt de fapt, în care încerc să echilibrez ceea ce ofer cu ceea ce primesc.
Concret, în 2025 eu voi merge pe un an pragmatic în care să fiu foarte fermă pe deciziile mele din toate punctele de vedere, atât economice, sociale, personale, pentru că pas cu pas, bine făcut, ne duce la un rezultat bun. De asemenea, socialmente vorbind, sper să ne dezvoltăm mai mult în sensul unei apariții plăcute, atât în mediul online cât și în viața reală, și anume să fim mai zâmbitori, că fețele zâmbitoare ne fac bine tuturor, câteodată, chit că nu ne vine, putem să încercăm să facem din acest lucru și un mini-obiectiv și să ne păstrăm dorința de a fi împreună și de a fi mai aproape.
Recomandări
Asta înseamnă să putem să fim noi înșine, deci o liberă exprimare ajută foarte mult în acest sens, pentru că relațiile închegate, constructive și rădăcinile de care avem cu toții nevoie, doar așa se construiesc, într-un mediu în care te simți în siguranță și liber. Mi-am dat seama că răspunsul este în mine, nu în jurul meu, și pentru asta trebuie să încerc cam în fiecare zi să văd un sens și ceva pozitiv, să-mi placă ceea ce fac și să fiu foarte concentrată pe ceea ce fac în momentul respectiv. Nu știu, dacă lucrez ceva în momentul respectiv, sunt 100% acolo. Dacă mă întâlnesc cu o prietenă, sunt prezentă în discuție.”, a declarat Ana Maria Țepuș, creator de conținut, pentru Aleph News.
Citește și
- 2025 marchează începutul unei noi generații: BETA. Cum vor influența Gen Z și Millennials creșterea lor
- Noaptea dintre ani a fost sărbătorită cu fast în Europa. Focuri de artificii impresionante au luminat cerul la Paris, Londra și Berlin
- Catia Tănase: „30.000 de români cântând imnul național pe arena din Munchen. Era bucuria pură”
Partenerii noștri