• Sprâncenele naturale definite prin make-up sunt noul trend
  • Naturaleţea este din ce în ce mai căutată
  • Sprâncenele tatuate se decolorează în timp

Chiar dacă acum porţi mască şi uneori nu mai are rost să te machiezi, sprâncenele, totuși, nu trebuie neglijate! Ele reprezintă 80% din fizionomia feţei tale.

În 1980, actrița Brooke Shields a lansat trendul sprâncenelor groase şi bine definite. 10 ani mai târziu Kate Moss a pozat cu sprâncene subţiri astfel că a lansat o nouă modă. Astăzi sprâncenele se poartă cât mai naturale, fie că sunt groase, nepensate, există o tehnică de a ţi le aranja.

Adina Ene îţi spune că sunt foarte importante, pentru că pot să-ţi definească trăsăturile.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Adina Ene, Brow Artist: ,,Multe femei şi le aranjează aşa cum consideră şi cum se descurcă fiecare acasă, însă acum în trend se poartă foarte mult sprâncenele naturale, look-ul natural fresh, curat, atât în materie şi de make-up cât şi de sprânceană. Se poartă foarte mult sprâncenele groase, mă rog, nu excesiv de groase, nu mai groase decât le ai în mod natural.”

Despre tatuatul sprâncenelor Livia îţi spune că nu mai este mulţumită de felul în care arată şi îşi doreşte o schimbare. Nu îţi recomandă să încerci şi tu asta, pentru că s-ar putea să fii dezamagită în timp.

,,Am scos tatuajul cu laser, pentru că nu-mi mai plăcea, l-am făcut acum 5 ani şi s-a decolorat, forma s-a schimbat şi gusturile mele s-au schimbat şi mai şi optez acum pentru mai multă naturaleţe, nu-mi mai doresc tatuaj”, spune Lavinia.