• Costul unei operaţii de implant mamar variază între 3.000 şi 7.000 euro
  • Nico Ferariu spune că implanturile au garanţii şi sunt rezistente şi în cazul unor accidente
  • Ioana Grama şi-a făcut curaj şi s-a operat la sâni în urmă cu o săptămână

Uite o stire pentru femei care-i interesează și pe bărbați. Vorba reclamei, dacă-ți amintești – ea spunea: bun pentru femei când îl beau bărbații. Era vorba despre un vin. Am acum și…inversul ei.

Îți vorbesc despre sâni. Despre mărirea lor mai exact. Știu că pandemia a afectat clinicile de chirurgie plastică, iar programările, unele făcute și cu un an înainte, au fost decalate. Interesul rămâne chiar și-n vreme de coronavirus, iar prețurile sunt printre cele mai accesibile din Europa – vorbim despre o diferență de preț și cu 50% mai mică față de vest!

Pandemia de coronavirus a pus pe hold planurile multor femei dornice să-și remodeleze bustul, recunosc specialiștii esteticieni. Nu se plâng însă de lipsă de activitate. Spun că prețurile atractive din România, între 3 mii și 7 mii de euro, încă atrag multe cliente. Este și cazul Ioanei Grama, figură cunoscută în social media, care a lăsat la o parte temerile și s-a operat.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

,,Era o diferenţă foarte vizibilă…, unul era mai mic şi unul era mai mare. Se vedea şi prin haine că un sân e mai jos şi unu e mai sus, dar nu, nu mai, eram super complexată”, povestește Ioana Grama.

,,Pacientele care au un sân cvasi normal preferă o proteză anatomică şi dintr-un total al pacientelor acestea sunt undeva la două treimi, cealaltă tremie cele care au polul superior golit sau un sân aproape deloc prefer o proteză aproape rotundă. Intervenţile chirurgicale se supun regulilor de piaţă liberă. De aceea fiecare clinică, sau fiecare chirurg îşi stabileşte clar preţul în funcţie de ce experienţă are.„, spune Nico Ferariu, medic Specialist Chirurgie Plastică.

,,Un produs care a demonstrat că este safe, că are garanţie, că este un produs fezabil întotdeauna va avea probabil un cost mai ridicat. Oricum la noi în ţară preţurile pentru intervenţiile estetice sunt undeva la 50% din preţurile din UE”, adaugă chirurgul plastician