Cea mai recentă senzație virală din New York este un croissant rotund umplut cu cremă

FOTO - Hepta
  • Faceți cunoștință cu ,,Supreme„: Croissantul ,,circular” umplut cu cremă este cea mai recentă senzație virală din NYC.
  • Mulți stau la coadă în fața Lafayette Grand Cafe and Bakery de când a fost introdusă preparatul în aprilie.
  • Croissant-ul a făcut, de asemenea, senzaţie pe TikTok şi pe Instagram, clienţii filmând cum crema curge din deliciosul preparat atunci când îl rup.

Un croissant rotund, umplut cu cremă, a luat cu asalt oraşul New York – şi reţelele de socializare – în această vară, scrie Reuters.

,,The Supreme” , un produs de patiserie asemănător ,,Cronut„-ului, hibridul între gogoaşă şi croissant inventat de patiserul new-yorkez Dominique Ansel care a făcut senzaţie în 2013, i-a făcut pe doritori să stea la coadă în faţa Lafayette Grand Cafe & Bakery de când a fost introdus în luna aprilie.

Croissant-ul a făcut, de asemenea, senzaţie pe TikTok şi pe Instagram, clienţii filmând cum crema curge din deliciosul preparat atunci când îl rup.

Scott Cioe, chef-ul de la Lafayette Grand Cafe & Bakery care l-a inventat, a declarat că nu avea nicio idee că produsul său va deveni viral. ,,Nici măcar nu am un TikTok” , a mărturisit el.