• Faceți cunoștință cu ,,Supreme„: Croissantul ,,circular” umplut cu cremă este cea mai recentă senzație virală din NYC.
  • Mulți stau la coadă în fața Lafayette Grand Cafe and Bakery de când a fost introdusă preparatul în aprilie.
  • Croissant-ul a făcut, de asemenea, senzaţie pe TikTok şi pe Instagram, clienţii filmând cum crema curge din deliciosul preparat atunci când îl rup.

Un croissant rotund, umplut cu cremă, a luat cu asalt oraşul New York – şi reţelele de socializare – în această vară, scrie Reuters.

,,The Supreme” , un produs de patiserie asemănător ,,Cronut„-ului, hibridul între gogoaşă şi croissant inventat de patiserul new-yorkez Dominique Ansel care a făcut senzaţie în 2013, i-a făcut pe doritori să stea la coadă în faţa Lafayette Grand Cafe & Bakery de când a fost introdus în luna aprilie.

Croissant-ul a făcut, de asemenea, senzaţie pe TikTok şi pe Instagram, clienţii filmând cum crema curge din deliciosul preparat atunci când îl rup.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Scott Cioe, chef-ul de la Lafayette Grand Cafe & Bakery care l-a inventat, a declarat că nu avea nicio idee că produsul său va deveni viral. ,,Nici măcar nu am un TikTok” , a mărturisit el.