• Gina Stewart, cunoscută ca fiind „cea mai sexy bunică din lume”, a dezvăluit secretul său pentru o viață lungă și nu are nimic de-a face cu dietele la modă.
  • Ea și-a împărtășit sfatul într-o postare emoționantă despre fiica ei cea mai mică.
  • În timp ce s-a destăinuit despre importanța familiei, ea a vorbit despre ceva foarte important care ar putea duce de fapt la „salvarea unei vieți”.

O femeie supranumită „cea mai sexy bunicuță din lume” a dezvăluit secretul longevității – și nu are nimic de-a face cu dietele stricte sau cu antrenamentele intense. Gina Stewart, din Australia, a împărtășit recent o postare emoționantă și plină de inspirație, în timp ce își sărbătorea marți cea de-a 52-a aniversare.

În timp ce s-a destăinuit despre importanța familiei, ea a vorbit despre ceva foarte important care ar putea duce de fapt la „salvarea unei vieți”. Într-o postare recentă pe care a împărtășit-o pe pagina ei de Instagram despre sănătate, ea a vorbit despre cât de mult înseamnă pentru ea fiica ei cea mică.

Ea a născut-o pe Summer, care acum are cinci ani, mai târziu – dar a spus că micuța a adus atât de multe în viața ei. Gina a susținut că unul dintre cele mai mari lucruri cu care a binecuvântat-o este interacțiunea socială, iar acum ea crede că acesta este un ingredient vital pentru a îmbătrâni cu grație.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Uimitoarea bunică a spus că, împreună cu sfaturile pe care le-a primit, a ajuns să creadă că relațiile sociale și modul în care îi tratăm pe ceilalți reprezintă o mare parte din cheia pentru a îmbătrâni frumos. Ea a spus că a îmbătrâni cu grație înseamnă mult mai mult decât o dietă și exerciții fizice.

Scriind pe pagina sa de sănătate, Gina a spus: „Azi împlinesc 52 de ani și m-am gândit să scriu despre cât de important este pentru o viață lungă și sănătoasă să ai interacțiuni sociale. Familia, prietenii care sunt iubitori, amabili și de sprijin, care te susțin și sunt acolo pentru tine, cu siguranță îți măresc durata de viață mai mult decât orice altceva poți face, pe baza studiilor științifice. Fetița mea Summer care – deși am avut-o târziu în viață – înseamnă totul pentru mine și a adus atât de multă interacțiune socială în viața mea. Mi-a făcut ziua perfectă și m-a răsfățat. Este atât de sănătos să te simți iubit și special pentru altcineva. Munca unei mame poate fi uneori o încercare ingrată – este important ca familia să se reunească la ocazii speciale și să își arate aprecierea unii față de alții într-o formă sau alta. Nu știi niciodată că ar putea de fapt să-ți salveze viața.”

Potrivit unei noi cărți, secretul longevității nu constă doar în dietă și exerciții fizice – contează, de asemenea, să fii conectat și amabil.

Când te gândești la obiceiuri sănătoase, ce fel de lucruri îți vin în minte? Să ai o dietă echilibrată, cu multe fructe și legume? Încercarea de a face cei 10.000 de pași pe zi?

În schimb, dacă vrem să ne maximizăm sănătatea fizică, poate fi la fel de important – dacă nu chiar mai important – să ne concentrăm pe relațiile noastre sociale și să îi tratăm pe ceilalți cu bunătate.

Peste 300 de persoane au apreciat postarea de când aceasta s-a destăinuit despre importanța relațiilor, iar multe persoane au lăsat și comentarii. Oamenii au descris mesajul ei ca fiind „dulce” și, de asemenea, s-au grăbit să îi trimită frumoase urări de ziua de naștere blondei bombă.

O persoană a spus: „În primul rând – la mulți ani. În al doilea rând – am citit bine? Arăți uimitor ca de 32 de ani, nemaivorbind că ai 52 de ani. Este incredibil”.