• O femeie care s-a acoperit de cerneală poate spune acum oficial că este cea mai tatuată persoană din Polonia.
  • Iar acum, după multe speculații, ea a confirmat într-o postare pe Instagram că trupul ei este 96,05% acoperit de tatuaje.
  • Adrianna a spus că este mereu întrebată dacă se va opri vreodată să mai facă tatuaje, la care a răspuns că există un ultim proiect la care vrea să lucreze.

O femeie care s-a acoperit de cerneală poate spune acum oficial că este cea mai tatuată persoană din Polonia. Adrianna Eisenbach, în vârstă de 52 de ani, este cunoscută în țara sa natală ca o celebritate și model aspirant care primește adesea titlul de „regina scandalului”. Iar acum, după multe speculații, ea a confirmat într-o postare pe Instagram că trupul ei este 96,05% acoperit de tatuaje.

Am stabilit recordul pentru cea mai tatuată Polonie și am fost super impresionată de asta”, a scris ea într-o postare pe Instagram în care a anunțat vestea. Adrianna a spus că este mereu întrebată dacă se va opri vreodată să mai facă tatuaje, la care a răspuns că există un ultim proiect la care vrea să lucreze.

Întrucât mai are de acoperit mai puțin de 4% din corp, ea vrea să își tatueze potențial și alte părți ale feței – dar nu vrea să o acopere pe toată. Eu personal mă simt foarte bine și nu regret că am atâtea tatuaje frumoase, chiar și pe față.” Adrianna a spus că, deși are o bună toleranță și rezistență la durere, procesul de tatuare a devenit mai greu de suportat pe măsură ce a trecut timpul. Ea a explicat că, în cazul ei, cu cât te tatuezi mai mult, cu atât simți mai multă durere, așa că apreciază faptul că își poate distanța programările pentru tatuaje.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM
FORȚA DE REACȚIE NATO POATE INTRA ÎN ROMÂNIA
Foto: Instagram.com/adrianna_scandal_queen

Am fost puțin speriată, dar dorința mea era atât de puternică încât am ignorat lacrimile și am continuat să mă tatuez”, a spus ea. Oamenii mă întreabă mereu dacă mă doare mai mult pe sâni sau în locurile intime. A fost neplăcut doar din cauza faptului că era un loc atât de tabu. Dar m-am descurcat și acesta este cel mai important lucru, iar tatuajul dinspre interior spre brațe a durut cel mai mult oricum.”

Într-un episod al reality show-ului în care a jucat Adrianna, telespectatorii au asistat la momentul în care aceasta și-a făcut un tatuaj. Experiența a fost atât de dureroasă, încât ea a sfârșit în lacrimi. Am plâns, îmi tremurau picioarele și aproape că am înnebunit de durere”, a împărtășit ea.

Dar acum am acest record și sunt atât de încântată și mândră de mine că am îndurat toate acestea într-un timp atât de scurt și am avut banii necesari pentru asta.” Adrianna a luat decizia de a începe să își decoreze pielea cu tatuaje după ce a divorțat de soțul ei după 25 de ani. Se pare că acesta nu a vrut ca ea să aibă tatuaje, așa că Adrianna nu și-a făcut primul tatuaj decât la 48 de ani. Acum, tatuajele îi acoperă 96,05% din corp, inclusiv capul și talpa picioarelor. Este greu de crezut că nu cu mult timp în urmă nu avea nici măcar o singură urmă de cerneală!