Cea mai tatuată femeie din Polonia confirmă oficial că are corpul acoperit în proporție de 96% cu tatuaje

femeie

femeie

O femeie care s-a acoperit de cerneală poate spune acum oficial că este cea mai tatuată persoană din Polonia. Adrianna Eisenbach, în vârstă de 52 de ani, este cunoscută în țara sa natală ca o celebritate și model aspirant care primește adesea titlul de „regina scandalului”. Iar acum, după multe speculații, ea a confirmat într-o postare pe Instagram că trupul ei este 96,05% acoperit de tatuaje.

Am stabilit recordul pentru cea mai tatuată Polonie și am fost super impresionată de asta”, a scris ea într-o postare pe Instagram în care a anunțat vestea. Adrianna a spus că este mereu întrebată dacă se va opri vreodată să mai facă tatuaje, la care a răspuns că există un ultim proiect la care vrea să lucreze.

Întrucât mai are de acoperit mai puțin de 4% din corp, ea vrea să își tatueze potențial și alte părți ale feței – dar nu vrea să o acopere pe toată. Eu personal mă simt foarte bine și nu regret că am atâtea tatuaje frumoase, chiar și pe față.” Adrianna a spus că, deși are o bună toleranță și rezistență la durere, procesul de tatuare a devenit mai greu de suportat pe măsură ce a trecut timpul. Ea a explicat că, în cazul ei, cu cât te tatuezi mai mult, cu atât simți mai multă durere, așa că apreciază faptul că își poate distanța programările pentru tatuaje.

Foto: Instagram.com/adrianna_scandal_queen

Am fost puțin speriată, dar dorința mea era atât de puternică încât am ignorat lacrimile și am continuat să mă tatuez”, a spus ea. Oamenii mă întreabă mereu dacă mă doare mai mult pe sâni sau în locurile intime. A fost neplăcut doar din cauza faptului că era un loc atât de tabu. Dar m-am descurcat și acesta este cel mai important lucru, iar tatuajul dinspre interior spre brațe a durut cel mai mult oricum.”

Într-un episod al reality show-ului în care a jucat Adrianna, telespectatorii au asistat la momentul în care aceasta și-a făcut un tatuaj. Experiența a fost atât de dureroasă, încât ea a sfârșit în lacrimi. Am plâns, îmi tremurau picioarele și aproape că am înnebunit de durere”, a împărtășit ea.

Dar acum am acest record și sunt atât de încântată și mândră de mine că am îndurat toate acestea într-un timp atât de scurt și am avut banii necesari pentru asta.” Adrianna a luat decizia de a începe să își decoreze pielea cu tatuaje după ce a divorțat de soțul ei după 25 de ani. Se pare că acesta nu a vrut ca ea să aibă tatuaje, așa că Adrianna nu și-a făcut primul tatuaj decât la 48 de ani. Acum, tatuajele îi acoperă 96,05% din corp, inclusiv capul și talpa picioarelor. Este greu de crezut că nu cu mult timp în urmă nu avea nici măcar o singură urmă de cerneală!

Exit mobile version