• Cel mai înalt bărbat din lume refuză să renunțe la ideea de a găsi dragostea, în ciuda faptului că ultimele sale încercări din Rusia au fost zădărnicite.
  • Anul trecut, Sultan Kosen, în vârstă de 39 de ani, a călătorit din Turcia până la Moscova în căutarea unei soții dispuse să îi dea un fiu și o fiică.
  • Datorită înălțimii sale impresionante, deține recordul Guinness World Record pentru cel mai înalt om în viață, cu 251 de centimetri.

Cel mai înalt bărbat din lume refuză să renunțe la ideea de a găsi dragostea, în ciuda faptului că ultimele sale încercări din Rusia au fost zădărnicite. Anul trecut, Sultan Kosen, în vârstă de 39 de ani, a călătorit din Turcia până la Moscova în căutarea unei soții dispuse să îi dea un fiu și o fiică.

Fermierul de 1,80 m înălțime a petrecut luni întregi încercând să o cucerească pe femeia visurilor sale, dar în cele din urmă și-a recunoscut înfrângerea săptămâna aceasta. Dar gigantul nu a terminat încă – spune că are banii de partea lui și s-a urcat în avionul spre America, relatează DailyStar.

Kosen a avut o tumoare care i-a afectat glanda pituitară, ceea ce l-a făcut să sufere de gigantism și acromegalie – o afecțiune în care glanda pituitară produce prea mult hormon de creștere. Datorită înălțimii sale impresionante, deține recordul Guinness World Record pentru cel mai înalt om în viață, cu 251 de centimetri.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Dar misiunea sa amoroasă rămâne cu picioarele pe pământ. În urma căutării sale nereușite pentru o mireasă, el a declarat că următoarea sa vizită va fi în SUA, unde va participa la un festival în Florida, în încercarea de a o găsi pe doamna potrivită.

Ar trebui să fie ușor. Pot să mă descurc bine și nu am nevoie de bani”, a spus el. Aș vrea să-mi iau soția înapoi în Turcia. Locuiesc într-un loc istoric, în sud-est, dar destul de departe de mare.”

Înainte de călătoria sa de un an în Rusia, el a spus: Am auzit că rusoaicele iubesc bărbații sexy și politicoși. Ar trebui să fie ușor! O rusoaică îndrăgostită își va adora bărbatul pentru totdeauna.”

Impunătorul Romeo fusese căsătorit anterior, în 2013, cu o siriană de 1,70 metri, Merve Dibo, care era cu 10 ani mai tânără decât el. Singur din nou, Kosen s-a urcat în avion și a călătorit la Moscova în căutarea unei noi mirese la începutul lunii decembrie, după ce a auzit că femeile din Rusia posedă o frumusețe incredibilă și un suflet iubitor”.

Într-un interviu, Kosen a vorbit anterior despre faptul că cea mai mare problemă a sa cu soția a fost comunicarea, deoarece el vorbește turcă, în timp ce fosta soție vorbea doar arabă. În ciuda problemei de comunicare, căsnicia a durat mai mulți ani, până când cuplul a luat-o pe drumuri separate.