• Cel mai puternic băiat din lume a devenit bărbat și a lăsat în urmă culturismul pentru a urma o pasiune mai înfricoșătoare.
  • Richard este cascador la spectacolul WaterWorld de la Universal Studios Hollywood din 2015 și este incendiat de până la cinci ori pe zi”.
  • Fostul cel mai puternic băiat din lume a renunțat la haltere – dar își amintește cu drag de tinerețea sa de culturist.

Cel mai puternic băiat din lume a devenit bărbat și a lăsat în urmă culturismul pentru a urma o pasiune mai înfricoșătoare. De la o vârstă fragedă, Richard Sandrak a urmat o rutină strictă de ridicare a greutăților, ceea ce i-a adus porecla de Micul Hercule” datorită forței sale impresionante.

Când a fost întrebat într-un interviu acordat în 2015 pentru Inside Edition cu ce se ocupă, tânărul, acum în vârstă de 30 de ani, a răspuns simplu: Îmi dau foc”. Richard este cascador la spectacolul WaterWorld de la Universal Studios Hollywood din 2015 și este incendiat de până la cinci ori pe zi”, este împușcat și se aruncă de la 15 metri înălțime de pe platforme – totul pentru a distra publicul.

Prima dată a fost foarte înspăimântător, nu mă puteam gândi decât la respectă procedurile de siguranță””, își amintește Richard. Fanii mai vechi ai copilului celebru ar putea fi, de asemenea, șocați să afle că fostul cel mai puternic băiat din lume a renunțat la haltere – dar își amintește cu drag de tinerețea sa de culturist.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Nu mai ridic greutăți, în orice caz, a devenit plictisitor pentru mine”, a explicat el. Oamenii au încercat să mă prezinte ca pe un fel de ciudățenie a naturii, când sunt mulți copii care aveau un fizic foarte asemănător.”

De la o vârstă fragedă, Richard a fost împins de tatăl său, Pavel Sandrak, să urmeze un program riguros de fitness și a fost considerat cel mai puternic băiețel din lume după ce s-a constatat că putea să ridice de trei ori mai mult decât propria greutate corporală. Cu toate acestea, membrii îngrijorați ai publicului au început curând să se teamă pentru sănătatea lui Richard atunci când procentul de grăsime corporală a scăzut la doar 1% – periculos de scăzut pentru oricine, dar mai ales pentru un copil.

Men’s Journal a relatat că a avea un procent atât de scăzut de grăsime corporală poate duce la o serie de probleme de sănătate, de la o mai mare predispoziție la probleme cardiace grave, la îmbolnăvirea frecventă și slăbirea mușchilor. După ce tatăl lui Richard a fost încarcerat pentru violență domestică împotriva mamei sale, băiatul, pe atunci în vârstă de 11 ani, a renunțat la culturism, a explicat Inside Edition.

Dar, în ciuda renunțării la pasiunea sa din copilărie, Richard este încă în formă și sănătos și face skateboarding pentru a-și menține condiția fizică. El a adăugat că este foarte mândru” de trecutul său, în ciuda faptului că a lăsat în urmă culturismul.

Când a fost întrebat dacă îi este teamă să vorbească despre copilăria sa, a răspuns: Oh, sunt foarte mândru de trecutul meu. Nu este ceva ce nu mai vreau să știe nimeni. Doar că nu vreau să rămân blocat să trăiesc în el.”

Și lucrurile nu fac decât să se îmbunătățească pentru fostul copil-vedetă, care prevede o carieră foarte diferită în viitor, ca om de știință cuantică, mai exact poate chiar inginer, pentru NASA. Când a fost întrebat dacă crede că visul său se va împlini vreodată, a răspuns: Absolut. Nu există niciun motiv pentru care nu s-ar putea întâmpla”.