• „Machiajul pentru mine a fost întotdeauna distractiv. Nu am luat-o niciodată prea în serios”, spune Shay Mitchell.
  • Actrița Zoë Kravitz folosește ulei de cocos pentru a-și menține părul hidratat.

Tranziția, schimbarea și ambiguitatea au definit anul 2021. Pentru fiecare moment de incertitudine au existat, de asemenea, sclipiri de bucurie, speranță și conversații necesare pentru a ne menține pozitivi.

Rutina, conexiunea și grija de sine au fost comune pentru toată lumea, inclusiv pentru celebrități. De la sfaturi sincere pentru bunăstare, la dezvăluiri despre îngrijirea pielii, am primit o mulțime de recomandări de la celebrități.

De la tutorialul de contur și fard de obraz al lui Madison Beer, la ghidul lui Nicola Peltz pentru un cat eye perfect și până la sfaturile lui Maye Musk pentru coafarea părului grizonat, anul a fost plin de informații de specialitate.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Dacă ești în căutarea unor îndrumări pentru piele, machiaj sau păr, mai jos vei găsi cele mai bune secrete de frumusețe din 2021.

Îngrijirea pielii

„Primul lucru pe care îl fac când mă trezesc este să mă spăl imediat pe față”, spune Madison Beer, care se curăță cu un gel special pentru acnee. „Vei vedea destul de multe măști”, spune Shay Mitchell în episodul ei din serie. De fapt, măștile de toate felurile sunt râvnite de vedete – de la o mască pentru ochi care trebuie păstrată în frigider pentru o eficiență mai bună, până la tratamente cu măști cu LED care ajută la reducerea ridurilor, cât și al acneei. În plus, actrița Vanessa Hudgens își masează fața cu un instrument T-Bar pentru ca produsele de îngrijire să își facă mai bine efectul.

„De-a lungul zilei, suntem trași în atât de multe direcții diferite. Este atât de important să ai cu adevărat grijă de tine și să fii cel mai bun prieten al tău.” Iar o serie scurburi, tratamente faciale, urmate de seruri te ajută în obținerea tenului perfect. Și nu poți uita de crema de protecție solară, aplicată, de obicei, la final.

Machiajul artistic

„Machiajul pentru mine a fost întotdeauna distractiv. Nu am luat-o niciodată prea în serios”, spune Shay Mitchell în timp ce își aplică produsul pe piele. Când vine vorba de machiajul de bază, am văzut-o pe vedeta TikTok Loren Gray amestecând două fonduri de ten pentru a obține nuanța perfectă.

Importanța sprâncenelor stelare nu a fost pierdută de vedetele noastre, care au ales creioane și geluri pentru sprâncene pentru a-și domoli firele rebele. Distracția începe cu produsele de contur, eyeliner-ul cu aripi, gene și mostre de culoare cu pigmenți pentru farduri de ochi, iluminatoare și rujuri. „Nu-mi pasă dacă am coșuri și nu am corector, aș folosi fard de obraz indiferent de situație”, spune Beer.

Îngrijirea părului

„Așa că acum, să trecem la păr”, spune Ricky Martin înainte de a-și pulverizează spray-ul cu sare de mare pe vârfurile părului pentru un aspect ciufulit, în timp ce Maye Musk optează pentru fixativul cu textură. Actrița Zoë Kravitz folosește ulei de cocos pentru a-și menține părul hidratat, iar actrița din Game of Thrones Nathalie Emmanuel își difuzează buclele.

Dincolo de împărtășirea secretelor de frumusețe care le ajută să își realizeze look-ul, celebritățile ne-au lăsat și câteva sfaturi de viață, relatează Vogue.

Actorul Sydney Sweeney i-ar spune versiunei sale de 16 ani să „se iubească mai mult decât ceea ce îți spune pielea ta și, sincer, fericirea strălucește prin orice și oamenii pot vedea ce este în interior”.