• Fiecare persoană are o idee diferită despre ce înseamnă sexul ideal.
  • Din acest motiv, dacă nu există o bună comunicare între cei doi parteneri, este normal ca lucrurile să nu funcționeze.
  • Iată câteva dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac bărbații în timpul sexului.

Fiecare persoană are o idee diferită despre ce înseamnă sexul ideal. Din acest motiv, dacă nu există o bună comunicare între cei doi parteneri, este normal ca lucrurile să nu funcționeze. Este mult mai greu pentru o femeie să fie satisfăcută din punct de vedere sexual, iar lipsa unei conștientizări și a unor abilități suficiente din partea bărbaților face ca lucrurile să fie și mai dificile.

Iată câteva dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac bărbații în timpul sexului:

Crezi că tuturor femeilor le place același lucru

Fiecare bărbat are o idee diferită despre sexul ideal. Din acest motiv, a crede că fiecare femeie poate fi mulțumită cu aceeași tactică este considerată o greșeală majoră. Nu este. Adevărul este că anumite lucruri pot să atragă unele femei și să le respingă pe altele. Soluția este simplă – trebuie să vorbești despre acest subiect, să vă cunoașteți mai bine și să o rogi pe femeia respectivă să îți spună ce îi place.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Crezi că totul ar trebui să fie ca un film erotic

În filmele erotice sexul este prezentat într-un mod distorsionat. Ele sunt produsul unei acțiuni, nu ceva real. Prin urmare, ele nu sunt un profesor” de încredere în materie de sex. Filmele erotice prezintă, de obicei, scene care vizează în principal satisfacția masculină, motiv pentru care, probabil, multe femei rămân nesatisfăcute în realitate. De aceea, una dintre cele mai frecvente greșeli sexuale este aceea de a crede că sexul din filme este sexul ideal.

Te grăbești prea mult

Dintre toate greșelile sexuale ale bărbaților, aceasta este cu siguranță cea mai frecventă. Mulți bărbați cred că scopul sexului este pur și simplu actul în sine și orgasmul. Pentru ca sexul să fie cu adevărat satisfăcător pentru ambii parteneri, sunt necesare preludiul, mângâierile, îmbrățișările și sărutările. Acestea sunt la fel de importante ca și sexul în sine. Bărbații nu trebuie să se grăbească.

Schimbă-ți comportamentul după sex

Oricât de importante ar fi preludiul, momentele de după sex contează la fel de mult. O atitudine rece sau distantă după actul sexual poate avea un efect negativ și poate afecta nivelul de satisfacție al femeii. Ar fi frumos să ne bucurăm de niște momente de îmbrățișare după ce se termină totul.

Întrebi: S-a terminat?”

Pentru femei, atingerea orgasmului este diferită și mai dificilă. În plus, sexul înseamnă mult mai mult decât orgasmul. De fapt, sexul în care nu există orgasm poate fi, de asemenea, satisfăcător. Nu a eșuat dacă unul dintre cei doi nu a atins punctul culminant. Așadar, întrebarea tipică s-a terminat?” duce la două lucruri. Unu, că femeia se simte jenată să răspundă și sfârșește prin a spune ceea ce bărbatul vrea să audă, iar doi, dezvăluie nesiguranța bărbatului în pat.