• Actrița americană Demi Moore a captivat publicul cu talentul său impresionant și cu aspectul său superb încă de la debutul său în film, în 1981.
  • Cunoscută pentru fizicul ei zvelt și pentru șuvițele lungi și brunete, Demi a fost recunoscută universal ca sex-simbol.
  • Dar departe de camerele de filmat, Demi nu s-a sfiit să-și exploreze sexualitatea și să încerce ceva nou.

Actrița americană Demi Moore a captivat publicul cu talentul său impresionant și cu aspectul său superb încă de la debutul său în film, în 1981. Cunoscută pentru fizicul ei zvelt și pentru șuvițele lungi și brunete, Demi a fost recunoscută universal ca sex-simbol și imagine pentru multe persoane din întreaga lume.

Jucând în roluri precum Strip Tease și Indecent Proposal, vedeta a fost recunoscută pentru faptul că a dat drumul la căldură pe ecran. Dar departe de camerele de filmat, Demi nu s-a sfiit să-și exploreze sexualitatea și să încerce ceva nou, deschizând în același timp calea către căsniciile sale anterioare cu actorii Bruce Willis și Ashton Kutcher.

Cățărare pe ferestre

Potrivit relatărilor, Demi, mamă a trei copii, s-a bucurat de o noapte fierbinte de sex” cu actorul Paul Carafotes în noaptea dinaintea nunții cu primul ei soț, Freddy Moore, în 1981. Cu câteva ore înainte de a merge la altar pentru prima dată, Demi ar fi escaladat o scară de incendiu și a intrat pe fereastra bucătăriei lui pentru a avea o ultimă aventură” cu actorul din Fight Club.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Discutând despre această întâlnire, Paul a spus: Cred că a vrut doar să aibă o ultimă distracție înainte de a se căsători.” El a adăugat: Era o fată drăguță de 18 ani și eram la Hollywood pentru a înregistra un film și ne petreceam timpul împreună. Eram tineri, ne distram, nimeni nu-ți dă o carte care să-ți spună că așa trebuie să te comporți. Dar cu siguranță nu credeam că se va urca pe scara de incendiu.”

Sex în trei

În timpul căsniciei cu actorul Ashton, Demi a mărturisit în cartea sa Inside Out că l-a pus pe el pe primul loc. Și, procedând astfel, a fost de acord cu fantezia lui de a permite accesul unei alte femei în dormitorul lor pentru a condimenta lucrurile. Ea a explicat: L-am pus pe el pe primul loc. Așa că atunci când și-a exprimat fantezia de a aduce o a treia persoană în patul nostru, nu l-am refuzat. Am vrut să-i arăt cât de grozavă și de distractivă pot fi”.

Dar, în ciuda acordului de a adăuga o altă persoană în căsnicie, Demi a recunoscut ulterior că l-a încurajat pe Ashton să fie infidel. Ea a spus mai târziu: „Pentru că am adus o a treia persoană în relația noastră, a spus Ashton, asta a estompat limitele și, într-o oarecare măsură, a justificat ceea ce a făcut el.”

Sex podcast

Pe lângă faptul că este o actriță premiată, Demi a lansat în 2020 un podcast numit Dirty Diana. Scenarista și regizoarea podcastului, Shana Feste, a declarat că seria dramatică din șase părți va fi o nouă formă de erotică” care oferă o perspectivă nouă asupra sexului, văzută printr-o lentilă exclusiv feminină”.

În primul episod al podcastului lui Demi, ascultătorii vor auzi femei care vorbesc deschis despre cele mai mari fantezii sexuale ale lor. În ciuda faptului că a înregistrat podcastul singură, Demi a vorbit deschis la Vanity Fair despre emoțiile ei față de sex. Ea a explicat: „Există puncte în care sunt depășită de vechile condiționări… în care mă simt puțin incomodă sau timidă. Dar trebuie apoi să mă opresc, să mă verific și să mă întreb: De ce? De ce simt asta? Nu este nimic în neregulă cu asta’”.

Încrederea corporală

În ciuda faptului că a recunoscut că a simțit un anumit nivel de nesiguranță în legătură cu corpul ei, Demi a decis să își combată temerile direct, pozând goală în timp ce era însărcinată. În 1991, când a apărut pe coperta revistei Vanity Fair, Demi a făcut senzație când s-a dezbrăcat pentru această fotografie uimitoare.

Împărtășindu-și gândurile despre poza nud în cartea sa, actrița a vorbit deschis despre motivele pentru care a decis să participe la îndrăzneața ședință foto. Ea a spus: Pentru a ajuta femeile să se iubească pe ele însele și formele lor naturale – acesta este un lucru remarcabil și satisfăcător de realizat, în special pentru cineva ca mine care a petrecut ani de zile luptând cu corpul ei.”