• Martha Stewart și Snoop Dogg au una dintre cele mai mai surprinzătoare prietenii între celebrități pe care le cunoaștem, iar Stewart s-ar putea să fi dus această legătură la un nivel cu totul nou.
  • Vineri, Martha a postat pe Instagram o fotografie în care se pare că are un tatuaj cu un portretul lui Snoop.
  • Fanii au presupus că gestul ei ar putea face parte dintr-o campanie pentru o viitoare reclamă la Super Bowl.

În vârstă de 81 de ani, afacerista americană, scriitoare și prezentatoare TV Martha Stewart și-a tatuat pe unul dintre brațe chipul lui Snoop Dogg. Însă, fanii nu cred că ar fi vorba despre un tatuaj adevărat, scrie presa internațională.

Iconul de peste Ocean a postat pe Instagram noua sa realizare, dar internauții sunt sceptici că acest tatuaj cu chipul lui Snoop Dogg ar fi fost „bătut” cu cerneală permanentă.

My Dogg! Mulțumesc pentru tatuajul uimitor. Pentru totdeauna legată cu cerneală de favoritul meu Snoop Dogg” , a scris ea.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

A fost un șocant pentru cei 1,7 milioane de fani de pe Instagram, iar mulți au presupus că gestul ei ar putea face parte dintr-o scenetă pentru o viitoare reclamă la Super Bowl.

,,Este adevărat? Bc dacă da, eu sunt aici pentru asta” . ,,Poate un teaser pentru o reclamă la Super Bowl?”. ,,Este aceasta o știre falsă sau reală? Trebuie să știm Martha” , au întrebat-o fanii săi.

Mult-așteptatul meci de fotbal american este programat să înceapă duminică, iar Rihanna va cânta în celebra pauză.

The Daily Beast i-a contactat pe Stewart și Snoop Dogg pentru comentarii, dar până acum nu au răspuns.

Relația dintre Snoop Dogg și Martha datează încă din 2008, când rapperul în vârstă de 51 de ani a apărut în emisiunea The Martha Stewart Show.

Până în 2014, cei doi au dezvoltat o relație axată pe glume online – până când vedeta de televiziune a recunoscut că și-ar fi dorit să fie prieteni mai apropiați” în timpul unui interviu pe platforma Reddit.

Despre legătura lor specială” a scris Martha în avanpremiera cărții de bucate a muzicianului din 2018, From Crook To Cook.

Relația noastră s-a născut din legătura noastră cu mâncarea, în timp ce pregăteam niște piure de cartofi cu coniac și negrese verzi. Să lucrez cu Snoop în bucătărie a fost o experiență remarcabilă pentru mine. Nu numai că m-a învățat jargon nou și referințe culturale, dar m-a surprins cu tehnicile și rețetele sale unice de gătit” , a spus Martha Stuart la momentul respectiv, potrivit Metro.co.uk.