• Timothy Shieff a protestat într-un mod inedit împotriva noilor reguli din Marea Britanie, care impun purtarea măștii de protecție în spațiile închise.
  • Bărbatul s-a plimbat, vineri, aproape dezbrăcat, singurul „articol vestimentar“ fiind masca de protecție, pe care a purtat-o în zona intimă.
  • Timothy spune că nu crede în pandemia de coronavirus.

Zilele trecute vedeai imagini cu un bărbat care se plimbă aproape dezbrăcat pe străzile din Londra, acoperindu-și cu o mască de protecție nu fața, ci zona intimă. El s-a deplasat de pe strada Bond până la Palatul Buckingham vinerea trecută, pentru a protesta împotriva noilor reguli din Marea Britanie, care impun oamenilor să poarte masca de protecție în magazine, scrie derbytelegraph.co.uk.

Ești curios cine e? E vorba despre Timothy Shieff, un bărbat originar din Littleover, care acum locuiește în Bristol și administrează un site de fitness online. El se opune noilor reguli și nu are încredere în sfaturile Guvernului în privința coronavirusului, iar asta a fost modalitatea prin care a protestat.

Uite ce convingeri are Timothy Shieff: „Nu există pandemie, nu există oameni care să moară pe străzi, este vorba doar de control. Suntem divizați, iar frica este instrumentul folosit împotriva noastră. Cred că oamenii nu înțeleg ce se întâmplă aici. Nu o să fiu fraierit din cauza lipsei de conștientizare a altora“.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Timothy spune că, în drumul său, a fost oprit o singură dată de polițiști, în Westminster, care l-au întrebat doar dacă are haine în geantă, pentru a se îmbrăca ulterior.