• Casele și apartamentele  dezvoltatorilor nu sunt pe placul clienților
  • Clienții le amenajează cu ajutorul arhitecților și designerilor
  • Majoritatea clienților sunt din zona IT și preferă designul minimalist

De câte ori nu te-ai gândit să îți faci modificări în casa ta, dar ți-ai dat seama că nu ai timp. Mai ales când te muți în casă nouă, iar ceea ce găsești nu e pe gustul tău.

Acum a devenit un trend să lași totul pe mâinile unui arhitect sau designer care îți transforme întreaga locuința.

Andrada este angajata unei firme de IT, iar de 6 luni lucrează de acasă. După perioada stării de urgență au luat decizia să se mute la casă. Au vrut să-și personalizeze locuința și au apelat la specialiști.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Andrada Rabinschi, clientă: Toate casele din cartier arată în același fel și beneficiem de o arie limitată de opțiuni la finisaje. Vrem o casă caldă, primitoare, cu design modern și funcțională. Nu avem timpul necesar să citim și să ne informăm cum proiectăm o instalație electrică, cum aranjăm mobila să arate bine tot“.

Constantin și Laura au o firmă de design și arhitectură. Spun că în perioada stării de urgență și alertă oamenii au investit mai mult în design.

Constantin Rebenciuc, designer și arhitect: Majoritatea clienților sunt tineri, între 28-40 de ani, din domeniul IT. În zona asta salariile sunt mai mari, nu au timp să-și facă o casă de la zero.“