• East European Comic Con este cel mai mare eveniment din centrul și estul Europei dedicat pasionaților de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate.
  • Anul acesta este o ediție specială, asta pentru că se împlinesc 10 ani de la prima ediție Comic Con, în România.
  • Un actor din „Stranger Things” -Clayton Johnson și altul din „Game of Thrones”-Toby Sebastian, sunt gazdele scenei de la Comic Con.

Vineri s-a dat startul la Comic Con. East European Comic Con, cel mai mare eveniment din centrul și estul Europei dedicat pasionaților de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate și nu numai, ține tot weekendul și se desfășoară la Romexpo.

Anul acesta este o ediție specială, asta pentru că se împlinesc 10 ani de la prima ediție Comic Con, în România. Iar dacă în 2013 evenimentul aduna 9.000 de vizitatori, acum numărul lor, pe parcursul celor 3 zile de festival trece de 53.000.

Un actor din „Stranger Things” -Clayton Johnson și altul din „Game of Thrones”-Toby Sebastian, sunt gazdele scenei de la Comic Con.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Line-up-ul de actori invitați continuă cu alte nume celebre. Dar ei nu sunt singura atracție. Evenimentul te încântă cu o zonă de gaming foarte generoasă, în care fanii pot testa cele mai noi jocuri și echipamente de mare perfomanță.

De la an la an fenomenul Cosplay crește în România și evident și la Comic Con.

Cosplay-ul este o formă de artă performance apărută în Japonia, în care adepții se costumează în personaje din anime, jocuri video, cărți cu benzi desenate. În weekend participanții Comic Con se pot transforma în personajele lor preferate. Iar cei curajoși pot concura în cadrul competiției Cosplay. Concurenții sunt jurizați pentru costume dar și pentru interpretarea eroilor aleși.

O altă atracție a evenimentului este uriașa machetă de Lego.VO (15.05-15.20) Aceasta întoarce toate privirile trecătorilor. Pentru că nici nu ai cum să nu o observi. Are 26 de metri pătrați și reprezintă univerul Star Wars.

Citește și: