• În timp ce se jucau, doi fraţi din Franţa, cu vârste de aproximativ 10 ani, au descoperit aur în casa bunicii
  • Cele două lingouri de câte 1 kilogram valorează împreună peste 80.000 de euro
  • Pe fondul epidemiei, aurul e din ce în ca mai valoros

Cei mici s-au plictisit în casă, iar pe măsură ce vremea se încălzeşte, ei ies la joacă în grădină, acolo unde unii fac descoperiri valoroase, la propriu. Îți prezint un exemplu concret: doi fraţi din Franţa, de aproape 10 ani. Părinții celor doi copii cu siguranță se bucură acum de decizia pe care au luat-o când Franţa a decis implementarea măsurilor de protecţie împotriva coronavirusului –  să plece din Paris şi să se retragă în oraşul Vendôme, acolo unde familia avea o casă mai veche.

Asta pentru că băieții lor, în încercarea de a scăpa de plictiseală, au început să construiască o colibă ​​improvizată în grădină, folosind ramuri, frunze şi obiecte din casă, printre care şi cearşafuri care au fost ale bunicii lor. De aici și până la îmbogățirea familiei a mai fost doar un pas.

Când au scos lenjeria din cameră, două obiecte destul de grele au căzut pe podea. Copiii nu le-au acordat atenţie pe moment şi le-au aşezat la locul lor, dar şi-au amintit mai târziu de ele şi i-au povestit tatălui. Acesta a înţeles imediat despre ce e vorba şi a contactat un specialist local. Philippe Rouillac a confirmat vestea cea bună şi l-a anunţat că sunt două lingouri de aur de câte 1 kilogram, fiecare valorând peste 40.000 de euro. 

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

BBC notează că obiectele fuseseră achiziţionate de bunică în 1967, la un preţ mai mic decât cel actual. Mai mult, pe fondul epidemiei, aurul e din ce în ce mai valoros, aşa că familia speră să-l vândă pentru cel puţin 100.000 de euro.