• Mulți factori influențează ce fel de persoană va fi un partener și dacă o relație intimă va fi bună sau rea.
  • Potrivit unui studiu publicat în revista Socioaffective Neuroscience & Psychology, o virtute indică faptul că un bărbat ar putea fi un bun amant.
  • Cercetând istoricul sexual al femeilor, experții au încercat să determine ce parteneri au avut cele mai bune relații sexuale și care au atins periodic punctul culminant.

Mulți factori influențează ce fel de persoană va fi un partener și dacă o relație intimă va fi bună sau rea.
Potrivit unui studiu publicat în revista Socioaffective Neuroscience & Psychology, o virtute indică faptul că un bărbat ar putea fi un bun amant.

Cercetând istoricul sexual al femeilor, experții au încercat să determine ce parteneri au avut cele mai bune relații sexuale și care au atins periodic punctul culminant. La cercetare au participat femei cu vârsta de până la 69 de ani, care nu sunt într-o relație sau căsătorite, deoarece experții au considerat că femeile aflate într-o relație s-ar simți obligate să acorde o notă mai bună partenerului actual, chiar dacă acesta nu o merită cu adevărat. În cadrul unui test de 70 de minute, subiecții au răspuns la diverse întrebări despre viața lor sexuală, iar pe baza răspunsurilor lor, cercetătorii au constatat că acestea au avut parte de cele mai bune partide de sex cu bărbați dubioși.

S-a constatat că simțul umorului este un mare predictor al abilităților sexuale, deoarece indică faptul că un bărbat este relaxat în diverse situații, inclusiv în cele intime, ceea ce este important pentru o bună comunicare între parteneri și, în cele din urmă, pentru un sex bun.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”

Printre alte calități s-a constatat și creativitatea. Bărbații care sunt creativi în alte domenii ale vieții, le este mai ușor să își exprime creativitatea sub cearșafuri. Bărbații cu aceste calități s-au arătat mai interesați de satisfacția sexuală a partenerelor lor decât bărbații care nu le posedau.