• Un băiat din județul Dolj a spânzurat și lovit un câine cu o bâtă
  • Momentul a fost filmat de fratele său mai mic
  • Copilul, împreună cu fratele său, au vrut „să-i dea o lecție” câinelui, bănuind animalul că le-ar fi mâncat niște păsări din curte

Un copil în vârstă de 9 ani din localitatea Ciupercenii Vechi din județul Dolj, împreună cu fratele său, au prins un câine pe care l-au spânzurat. Cei doi frați ar fi bănuit animalul că le-ar fi mâncat câteva păsări din curte, relatează Adevărul.ro.

Atât vecinii, cât și învățătoarea băiatului mai mare spun că acesta din urmă nu ar fi avut până acum un comportament agresiv față de animale.

Cei doi au spânzurat câinele de o grindă, iar băiatul a început să-l lovească minute-n şir cu o bâtă

Întreaga scenă a fost filmată de fratele mai mic şi postată chiar pe un grup de WhatsApp de la şcoală.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Copilul meu mi-a arătat şocat imaginile. Nu mi-a venit să cred. Nu poţi privi imaginile, sunt cumplite. Într-o societate normală, toată lumea ar fi trebuit să reacţioneze imediat.  Dar ceilalţi părinţi cu care am discutat nu au vrut să se bage, aşa că am hotărât să fac în aşa fel încât aceste imagini să ajungă la o asociaţie pentru protecţia animalelor. Nu am putut să las lucrurile aşa. Prea multă cruzime vedem la mulţi copii în ziua de azi”, a povestit unul dintre părinţii care a văzut imaginile șocante.

Motivul pentru care au schingiuit animalul

Băiatul a recunoscut că a bătut câinele pentru că îi mâncase găinile, dar a explicat că nu l-a omorât şi l-a lăsat să plece. Câinele nu a mai fost văzut de atunci.

„Conform procedurii, în cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de rănire sau schingiuire a animalelor, urmând a se propune solutie legală prin unitatea de parchet competentă”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.