• Florida înregistrează 14.109 cazuri noi de Coronavirus într-o săptămână.
  • În Texas, numărul de spitalizări a crescut la 8.3%, cea mai mare creștere într-o zi, din 4 iunie până în prezent.
  • Beijing închide școlile de teama coronavirusului.

Numărul de cazuri noi de coronavirus raportate în Florida a atins cel mai înalt nivel de la începerea pandemiei de COVID-19: 14.109, pe o perioadă de 7 zile consecutive.

Florida raportează un total de 80.109 de îmbolnăviri în cursul zilei de marți, cu 3.6% mai mult decât în ziua precedentă.

În Texas, spitalele se confruntă cu un număr din ce în ce mai mare de bolnavi internați cu SARS-CoV-2. A fost raportată o creștere de 8.3% a numărului de spitalizări, cea mai mare creștere, pe zi, din 4 iunie până în prezent.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Două lucruri care nu fac decât să confirme că SUA nu a scăpat de focarul de coronavirus, ba chiar situația s-a înrăutățit în unele state.

Nici în Beijing lucrurile nu stau mai roz, având în vedere că aici s-au închis școlile din cauza noilor cazuri de coronavirus raportate. Duminică au fost raportate 57 de cazuri de COVID-19 în China – cea mai mare creștere din luna aprilie, o parte dintre ele fiind înregistrate în zona pieței Xinfadi. În urma apariției focarului de infecție din piață, China a început să testeze toate transporturile de carne importată.

Totuși, într-o zi în care numărul de cazuri de coronavirus este de peste 8 milioane la nivel global, există șanse ca un tratament accesibil ca preț să ne salveze: un medicament anti inflamator, cu un preț nu foarte mare, s-a dovedit eficient în îmbunătățirea stării pacienților confirmați cu COVID-19.