- Oamenii de afaceri preferă întotdeauna o ţinută care să trezească interes partenerilor de afaceri.
- Simona îţi spune că unul dintre avantajele serviciului made-to-measure este siguranţa obţinerii unei piese vestimentare mult dorite.
- Gabriel îşi face costume pe comandă pentru exclusivitate, dar şi pentru sfaturile primite.
Ţi s-a întâmplat să petreci ore în şir în magazine până să-ți găsești un costum care să îţi vină bine? Gabriel nu mai vrea să aibă grija asta.
Advertisment
Într-o lume în care prima impresie contează, din ce în ce mai mulţi oameni din lumea afacerillor aleg să-şi personalizeze ţinutele apelând la servicii pe comandă.
Costul unui costum cu o cămaşă porneşte de la 700 de euro şi te poate costa chiar şi 3000 de euro, în funcţie de tipul ţesăturii şi complexitatea croiului.
Recomandări
Un costum 100% bespoke te va costa mai mult. Simona are o astfel de afacere şi îţi spune de ce oamenii de succes apelează la vestimentaţia personalizată în loc să achiziţioneze îmbrăcăminte ready-to-wear.
„În primul rând, este aflată nevoia, este consiliat, li se iau măsurile corporale, facem chiar şi probe. Ulterior, alegem împreună cu clientul nasturi, captuşeli. Absolut tot produsul este personalizat în funcţie de dorinţele lui”, explică Simona Hulber, Manager General la Zenonni Su Misura.
„Moda nu este schimbătoare. Piesa care este făcută pentru tine va dăinui ani şi ani de zile. (…) Noi ajutăm clienţii să construiască o garderobă intelligent”, a adăugat Simona Hulber.
„Pentru mine, personal, important este timpul şi consilierea alocată de către reprezentantul care se ocupă de comanda mea, dar cred că cel mai important este siguranţa că voi obţine produsul pe care mi l-am dorit”, mărturisește Gabriel Aurel Zgripcea, avocat.
- Marcel Ciolacu spune că partidele pro-europene au reuşit să formeze o coaliţie în Parlament. Conducerea PSD se reuneşte duminică seara
- Unde mergi în Paris să te distrezi? Pâna în 8 ianuarie, Grand Palais găzduieste un patinoar uriaș de 3.000 m²
- Qatar amenință UE că va opri livrările de gaze dacă va fi amendat în temeiul noii directive privind sustenabilitatea. Ministrul Energiei: „Nu blufez”
- Un profesor robot le predă lecții elevilor din Germania. Experimentul inedit ar putea deschide o nouă eră în educație
- Ce cadou unicat faci? Maratonul de pictură din Timișoara te invită la 24 de ore de artă
Partenerii noștri