• Crăciunul sărbătorit în pandemie i-a inspirat pe doi fotografi să amenajeze un decor cu obiecte din casa bunicii
  • Clienții se simt ca acasă, cei mai în vârstă fiind emoționați

Crăciunul acesta va fi diferit fiindcă pandemia îi ține pe toți departe de cei dragi, iar cei mai mulți nu vor putea probabil să-și vadă toți prietenii sau rudele.

Adrian Marin și Mihaela Gartone au un studio foto în Constanța.
Acolo au creat „Odaia de la sat”, iar inițiativa lor îi poate ajuta pe cei nostalgici să își aline dorul de casă.

În zece zile, au reușit să adune obiecte vechi din casa de la țară a bunicilor și le-au readus viață într-un decor de sărbătoare. Cipici de lână, radioul la care se asculta Europa Liberă, sobă cu lemne, păpuși de porțelan dar și un brad împodobit cu mere, ca să fie cu adevărat un Crăciun ca în copilărie.

Am ales decorul ăsta pentru că mi-era dor de Crăciun. De Crăciunul pe care l-am trăit atunci când eram mică. Cred că fiecare persoană care intră în încăperea asta simte energia asta frumoasă, simte Crăciunul”, a spus Mihaela Gartone.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Oamenii de-o seamă cu noi, oamenii mai în vârstă, efectiv le-au dat lacrimile în momentul în care au intrat. Să spunem că șocul cel mai mare l-au avut copiii, pentru că intrând aici s-au văzut transpuși într-o poveste”, a completat Adrian Marin.

Dacă nu știi ce ținută să alegi, în studio găsești câteva piese vestimentare tradiționale. Ai la dispoziție chiar și ii românești ori cipici! Hainele te vor ajuta să te integrezi perfect în decorul de poveste. Antoaneta, o nouă clientă, a fost deja în studioul de basm.

M-am simțit în familie. Ăsta a fost sentimentul pe care l-am avut legat de odaie”, a spus Antoaneta.

Și-ți mai dau o veste bună, la studio ești așteptat cu cozonac și ceai cald.
600 de lei te costă să trăiești această experiență.