• Cristian a ajuns acasă după 86 de zile petrecute în carantină, pe mare
  • 71 de români au fost blocaţi pe un vas de croazieră în apele Mexicului
  • Românii nu aveau voie să iasă din cameră, deşi nu a fost niciun caz de COVID 19 pe vas

Cristian, un român care a plecat în Mexic, a ajuns în sfârșit acasă după 86 de zile petrecute în carantină. Alături de el au mai fost alți zeci de români care au rămas blocați pe un vas de croazieră, în apele Mexicului.

Cristian: ”În momentul de faţă pot spune că am ajuns în ţară. Acum este ultimul punct, punctul de frontieră. După cum vedeţi şi dvs, aeroportul este gol, suntem doar noi, cei care acum am aterizat.”

Ţi-l prezint pe Cristian. Un bucureştean de 34 de ani care lucrează de 8 ani pe un vas de croazieră. De la 1 martie, Cristian nu a mai ajuns pe uscat, la fel ca alţi 70 de români, membri ai echipajului.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cristian: ”Aici îţi speli mâinile aici este masă mai mare unde stau doar două persoane, aici este o masă de o singură persoană iar acesta este bufetul nostru.”

Cristian: ”Nu am avut nici măcar un caz de coronavirus, nici măcar simptome de coronavirus tocmai de aceea este foarte intrigant.”

Cristian a stat prizonier în cameră timp de 86 de zile. Avea voie să iasă la masă, timp de 30 de minute. Ţi-a arătat cum arată vasul în care a locuit obligat pentru că timp de 3 luni nimeni nu s-a interesat de soarta lui.