• Cristina Șupeală scrie poezii de la 8 ani.
  • Superputerea Cristinei este să facă oamenii să zâmbească.
  • Din cartea „Balonul” copiii învață să își îndeplinească visurile.
  • Cătălin, fratele Cristinei, cu autism, a îndemnat-o să facă voluntariat.

Mai visezi cu ochii deschiși? Știi…e acea senzație din copilărie în care poți să faci orice, oricând. Trebuie doar să îți dorești! Cristina are 15 ani și e celebră de mică.

„Balonul”, cartea ei de povești lansată în 2018, în care și-a așternut emoțiile și sentimentele, este citită acum în grădinițe și școli. Așa a reușit să inspire și alți copii să se bucure de inocența lor.

Cristina Șupeală: „Superputerea mea este să fac oamenii să zâmbească. Prin cartea asta am vrut să arăt că îți poți îndeplini visele la orice vârstă și nu este important câți ani ai ca să îți atingi scopul în viață”

Cristina se hrănește cu iubirea nemărginită a fratelui ei mai mic. Cătălin are 12 ani și a fost diagnosticat cu autism și epilepsie. Datorită lui,ea este voluntar și se ocupă de copii cu dizabilități. Pentru el, ea este un model de urmat în viață.
Chiar și când îl ajută la teme stau îmbrățișați.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT


Cătălin, fratele Cristinei: „Îmi place mult să petrec cu ea pentru că mă ajută să învăț. Uneori mă pune să strâng lucrurile să nu calce mama pe ele și uneori mă ajută să mă usuc”

Mama, Cristinei: „Fără ea nu aș fi reușit și nu am fi reușit să ajungem unde suntem acum”

Inspirația îi vine din ce trăiește zilnic. Scrie și în limba engleză căci „Harry Potter” i-a deschis apetitul spre nemaiîntâlnit.

(EXTRO)
Cristina face arte marțiale de 8 ani.
Sportul îi dă echilibrul interior de care are nevoie.
Vrea să îi convingă pe cât mai mulți copii să facă mișcare, dar și să descopere misterele dintre paginile cărților. (SINCRON)
SINCRON CRISTINA
10.33 unde este locul tău în care te încarci de energie? în sală, clar și în bibliotecă. Îmi place foarte mult mirosul cărților// 13.24 am performanțe și eu sunt mândră de mine și de unde am ajuns pentru că am muncit mult și când primesc o medalie pentru mine nu e o recompensă cât e o validare că am făcut bine ce am făcut până aici

(EXTRO)
Așa cum vizează Cristina o poți face și tu.
Puterea de a crea o lume fantastic de bună ți-o dă chiar… copilul din tine. (AMBIANTA)

AMBIANȚĂ CRISTINA CITESTE
2.00 dacă vrei să rămâi copil trebuie să te joci, să alergi, să înveți, pentru că toți copiii trebuie să fie veseli. Tu stând posomorât și nefericit nu te poți bucura de copilărie.